ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

Νεκτάριος ο εκλεκτός του ποιμνίου στη Λάρνακα

Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα ο Επίσκοπος Αρσινόης έλαβε το 70% των ψήφων ενώ ο αρχιμανδρίτης Ευμένιος το 30%

Newsroom K

Ο Χωρεπίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος τερμάτισε πρώτος στις εκλογές που διεξήχθησαν στη Μητροπολιτική περιφέρεια Κιτίου. Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα που έχει στην διάθεσή της η «Κ» ο Επίσκοπος Νεκτάριος φέρεται να λαμβάνει ποσοστό 70%. Ο δεύτερος «υποψήφιος» Αρχιμανδρίτης Ευμένιος φέρεται να λαμβάνει ποσοστό 30%.

Η καταμέτρηση των ψήφων που άρχισε στις 5 η ώρα το απόγευμα έχει ολοκληρωθεί λένε οι πληροφορίες της «Κ». Η επίσημη ανακοίνωση του αποτελέσματος αναμένεται να γίνει απόψε μετά και την ενημέρωση του Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού Θρόνου Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου.

Προηγούμενη Ενημέρωση

Κανονικά και χωρίς να χρειασθεί να δοθεί παράταση, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στη Μητροπολιτική περιφέρεια Κιτίου για την πρώτη φάση ανάδειξης νέου Μητροπολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» οι κάλπες έκλεισαν στις πέντε το απόγευμα και ήδη ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων. Με βάση την εικόνα που υπάρχει, η καταμέτρηση θα έχει ολοκληρωθεί σε δυο ώρες περίπου και αμέσως μετά, εφόσον δοθεί το πράσινο φως από τον Τοποτηρητή του Θρόνου Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ιωάννη Χαριλάου Διευθυντή του Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών ουσιαστικά θα ενεργοποιήσει την δεύτερη φάση με την Ιερά Σύνοδο να επιλέγει τον νέο Μητροπολίτη Κιτίου από τους τρείς «υποψηφίους» που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X