ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμμετοχή του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου σε επιστημονική ημερίδα

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επαγγελματιών υγείας

Δελτίο Τύπου

Στις 2/11/2019 στη Λευκωσία, ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου συμμετείχε σε Ημερίδα με ομιλία του Προέδρου κ. Μάριου Κουλούμα, που έγινε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το θέμα της Ημερίδας ήταν «Διάγνωση & Θεραπεία του Μυοσκελετικού Πόνου: Τι μας λένε τα νεότερα δεδομένα;».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επαγγελματιών υγείας, το Ινστιτούτο McKenzie Ελλάδας – Κύπρου και η σειρά εκδηλώσεων “Be Physio Unique” του προγράμματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργάνωσαν την συγκεκριμένη επιστημονική Ημερίδα.

Στα πλαίσια της Ημερίδας, ο όμιλος των φοιτητών Φυσικοθεραπείας με πρόεδρο την Ειρήνη Φεσσάρα, συμμετείχε στην συγκέντρωση χρηματικών δωρεών για τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου. Μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στη δράση είναι:

Ειρήνη Φεσσάρα (Πρόεδρος)
Αντωνιάδου Αλεξάνδρα
Καστόρη Χριστίνα
Κοντονίκα Ελένη (Ταμείας)
Keshov Konstantin
Κουρτίδης Αθανάσιος
Παπαδάκη Αθηνά
Ρώσσης Πέτρος
Σχοιναράκη Ειρήνη
Τζούδας Κωνσταντίνος

Το ποσό των χρημάτων που συγκεντρώθηκε που έγινε στα πλαίσια Παγκύπριου Εράνου (Αρ.: Ν.Π. 45/2019), ανέρχεται στα €532, τα οποία δόθηκαν στις 14/11/2019 στον Πρόεδρο του Αντιρρευματικού Συνδέσμου Κύπρου Κο. Κουλουμά Μάριο και στην Λειτουργό Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων Κα. Βενιζέλου Αναστασία, παρουσία της Συντονίστριας του προγράμματος Φυσικοθεραπείας Δρ. Μιχαηλίδου Χριστίνα, του Διευθυντή του τμήματος Επιστημών Ζωής και Υγείας Δρ. Φελέκκης Κυριάκος και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ. Πουγιούτας Φίλιππος.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και να συγχαρούμε τους διοργανωτές της πολύ επιτυχημένης ημερίδας και στους φοιτητές φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για την προσφορά και στήριξη τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση