ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρείς συλλήψεις για διαρρήξεις, κλοπές και ζημιές

Τι προσπάθησαν να πάρουν τα τρία πρόσωπα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κλοπής.

Η υπόθεση αφορούσε πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και κλοπής χάλκινων καλωδιώσεων από μετασχηματιστή της ΑΗΚ, που διαπράχθηκε στις 13/09/2022 σε περιοχή της Λεμεσού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 35χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η υπόθεση αφορούσε διάρρηξη κατοικίας και κλοπής κοσμημάτων αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, που διαπράχθηκε στις 17/09/2022 στην επαρχία Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εξάλλου, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Οι υποθέσεις αφορούσαν την κλοπή και την απόπειρα κλοπή θερμοσίφωνων, πλαισίου ηλιακού πλαισίου και αντλίας πιέσεως, από διαμερίσματα στην Πάφο, που διαπράχθηκαν μεταξύ 12-16/09/2022 στην επαρχία Πάφου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση