ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην «Καθημερινή» της Κυριακής: Πώς η Άγκυρα δένει οικονομικά τα Κατεχόμενα

Πώς η προσάρτηση Κατεχομένων συντελείται μέρα με τη μέρα. Αποκλειστικά, η «Καθημερινή» παρουσιάζει το αυξημένο οικονομικό πακέτο της Άγκυρας.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Διαβάστε αυτή την Κυριακή, αποκλειστικά στην «Καθημερινή» το αναλυτικό ρεπορτάζ σε σχέση με το πολιτικό παρασκήνιο και τα παιχνίδια δυνάμεων πίσω από την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων. Νέα σενάρια τίθενται στο τραπέζι υπό τον φόβο υποτροπής της επιδημιολογικής εικόνας.

Στην «Κ» μιλούν άνθρωποι της πρώτης γραμμής, οι οποίοι βρέθηκαν στο πεδίο της μάχης, από την πρώτη κιόλας μέρα, στο Νοσοκομείο Αναφοράς. Περιγράφουν τα συναισθήματά τους, τις δυσκολίες που βίωσαν και βιώνουν, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμοι και δυνατοί για την συνέχεια.

Διαβάστε, επίσης, το πώς η προσάρτηση Κατεχομένων συντελείται μέρα με τη μέρα. Αποκλειστικά, η «Καθημερινή» παρουσιάζει το αυξημένο οικονομικό πακέτο της Άγκυρας.

Μετά τα συρματοπλέγματα στην πράσινη γραμμή, έρχονται οι κάμερες παρακολούθησης της περιοχής. Ενημερωθείτε με ποιες εταιρείες διαβουλεύεται η Κυβέρνηση για την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος.

Η «Καθημερινή» παρουσιάζει την άλλη όψη του Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ παραχωρεί μια αλλιώτικη συνέντευξη και μιλά για τα παιδικά του βιώματα, τους λόγους για τους οποίους ασχολήθηκε με την πολιτική, καθώς και αν σκέφτηκε ποτέ να την εγκαταλείψει.

Δείτε μέσα από μαρτυρίες και φωτογραφίες το οδοιπορικό της «Κ» σε κοινότητες οι οποίες επηρεάζονται από την λειτουργία εργοστασίων ασφάλτου, τις αντιδράσεις των πολιτών και την απάντηση του Υπουργού.

Τρεις υποψήφιοι βουλευτές, ο Παύλος Μυλωνάς, ο Γιώργος Κουκουμάς και ο Γιώργος Λυσανδρίδης, ανοίγουν τα χαρτιά τους στην «Καθημερινή» της Κυριακής.

Διαβάστε, επίσης, στην «Καθημερινή» της Κυριακής:

Αβέρωφ Νεοφύτου στην «Κ»: Η πολιτική δεν είναι ζωή των αγίων

Γιώργος Λυσανδρίδης στην «Κ»: Οι νέες ιδέες δεν αποτελούν βάση λύσης

Γιώργος Κουκουμάς στην «Κ»: Η ανανέωση στο ΑΚΕΛ πρέπει να είναι συνεχής

Παύλος Μυλωνάς στην «Κ»: Δεν ένιωσα ποτέ ξένο σώμα στο ΔΗΚΟ

Στο «K» Sports: «Καθήκον η αυτοβελτίωση»

Πολιτική

Τα σενάρια της επόμενης μέρας για τη Γενεύη

Eγγραφο 13 σημείων υπέβαλε η Τουρκία

Οικονομία

Εταιρείες τεχνολογίας επιλέγουν Κύπρο

Δεν περιμένουμε θαύματα στον τουρισμό

Ελλάδα

Κινήσεις κατά του διχαστικού κλίματος

«Νιώθω σαν να σκοτώνω τον χρόνο μου»

Κόσμος

Το Παλάτι «τρίζει», αλλά η μοναρχία αντέχει

Το μάθημα από τη χρονιά της πανδημίας

Πολιτισμός

Συνέντευξη: Ενα έργο που εκπροσωπεί κάθε κοινωνία

Συνέντευξη: Περνάμε μετααποικιακή κρίση ταυτότητας

Μαζί με το πακέτο της «Κ», το lifestyle περιοδικό «Βeautiful People», το περιορικό «K» και το αφιέρωμα «Μεγάλοι Ηθοποιοί: Κυβέλη Ανδριανού».

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση