ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το δικό της τηλεοπτικό πακέτο παρουσίασε η MTN

Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται όλα τα παγκύπρια κανάλια αλλά και κανάλια διεθνούς εμβέλειας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο τηλεοπτικής ψυχαγωγίας θα προσφέρει στους πελάτες της η MTN, το οποίο παρουσίασε σήμερα στο Baraffino μπαίνοντας δυναμικά στο εγχώριο τηλεοπτικό σκηνικό.

Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται όλα τα παγκύπρια κανάλια αλλά και κανάλια διεθνούς εμβέλειας.

Στις επιλογές των τηλεθεατών θα συμπεριλαμβάνονται τα κανάλια Nova Cinema, τα οποία θα προβάλουν όλο το κινηματογραφικό φάσμα, αλλά και τα Nova Sports, με πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο.

Οι συνδρομητές της θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 40 τοπικά και διεθνή κανάλια, αλλά και σε 10 κανάλια Nova. Οι συνδρομητές θα έχουν επίσης πρόσβαση και στο κινητό.

Αναλυτικά το πακέτο

Το περιεχόμενο της MTN TV περιλαμβάνει όλα τα εγχώρια κανάλια, τα κανάλια ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, όπως τα NOVA Cinema και το Sundance TV, τα αθλητικά κανάλια όπως το NOVA Sports και περιεχόμενο για τους μικρούς φίλους με τα παιδικά κανάλια όπως το Disney Junior, Disney Channel, και το Jim Jam. Περιλαμβάνονται επίσης και κανάλια που προβάλλουν ντοκιμαντέρ, όπως το Discovery Chanel, το Discovery Extra, το Animal Planet, κανάλια ψυχαγωγίας και lifestyle, όπως το TLC, Entertainment, FoudNetwork αλλά και ειδησεογραφικά κανάλια, όπως το BBC, Skai News, Al Jazzera κλπ.

Τα δύο πακέτα που είναι διαθέσιμα είναι το standard, το οποίο έχει 41 κανάλια και η τιμή του ανέρχεται στα 9,90 τον μήνα και το complete, το οποίο περιλαμβάνει 54 κανάλια μαζί με ακόμα 13 κανάλια μεταξύ των οποίων τα NOVA Cinema και τα NOVA Sports. Στο ολοκληρωμένο πακέτο περιλαμβάνονται επίσης τέσσερα ακόμα κανάλια διεθνούς περιεχομένου.

Στην ΜΤΝ TV ο χρήστης θα μπορεί να βιντεογραφήσει μέχρι και 20 ώρες, ενώ παράλληλα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή replay και capture tv μέχρι και 7 ημέρες, όπως επίσης και το tv post, με το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να σταματήσει το κανάλι στη live μετάδοση και να το παρακολουθήσει στη συνέχεια από το σημείο που σταμάτησε.
Η υπηρεσία MTN TV Go, η οποία υπάρχει διαθέσιμη σε συσκευές ios και android θα επιτρέπει παράλληλα στον χρήστη να παρακολουθεί τα κανάλια, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του είτε από το κινητό είτε από το τάμπλετ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 37 κανάλια στην υπηρεσία.

«Με έμφαση στην εμπειρία του χρήστη»

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της MNT Philip Van Dalsen παρουσιάζοντας το ολοκληρωμένο τηλεοπτικό πακέτο της εταιρείας ανέφερε πως η ΜΤΝ διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές εταιρείες, ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας. «Αν αν και οι ανταγωνιστές μας προσφέρουν εδώ και χρόνια τέτοιου είδους πακέτα, η MTN πάει ένα βήμα παραπέρα με το να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους κανάλια όπου κι αν βρίσκονται».

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, Product & Services Development Manager της MTN, με το νέο πακέτο της MTN TV δίνεται έμφαση στην εμπειρία του χρήστη. «Παντρέψαμε την ανάγκη για θέαση στο σπίτι στη μεγάλη οθόνη, αλλά και την ανάγκη για την θέαση από την προσωπική συσκευή μέσα και έξω από το σπίτι». Σημείωσε δε, πως η MTN, διαφοροποιήθηκε από τον ανταγωνισμό δίνοντας στον χρήστη μια συναρπαστική εμπειρία με πλούσιο περιεχόμενο για όλα τα σπίτια με προσιτή τιμή στην αγορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Κ», η MTN στη βάση της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει μέσω της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, επιδιώκει με την προσθήκη της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας, να κρατήσει και τους υφιστάμενους πελάτες της αλλά και για να προσελκύσει νέους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η εταιρεία, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, δεν ενδιαφέρεται, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα, να μπει στον τηλεοπτικό χάρτη του ποδοσφαίρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση