ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:38
 

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από το CEDAR και το UCLan Cyprus

Διοργανώνουν και φέτος μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέους επιχειρηματίες

Δελτίο Τύπου

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας CEDAR και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, στα πλαίσια της δέσμευσης τους για ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο, διοργανώνουν και φέτος μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέους επιχειρηματίες στα πλαίσια του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-17.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-17 διοργανώνεται υπό την αιγίδα των ακόλουθων φορέων: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Κύπρου (JCI Cyprus), Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και Κέντρο Πληροφόρησης Νέων (ΚΕΠΛΙ), CYBAN, CyRIC, StudentLife.com.cy, DisruptCyprus.com, INSPIRE, Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ), παροικιακός σύνδεσμος ΕΠΙΣΤΗΜΗ και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ηνωμένου Βασιλείου - Κύπρου. Χορηγοί των βραβείων του διαγωνισμού είναι οι KPMG, Gravity, and το Πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Μια σειρά από εργαστήρια έχουν προγραμματιστεί σε όλη τη Κύπρο με σκοπό να ενημερώσουν και να στηρίξουν επίδοξους επιχειρηματίες για το πώς να αναπτύξουν επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες. Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

• 16 Φεβρουαρίου (17:30-19:00) στο UCLan Cyprus στη Λάρνακα
• 21 Φεβρουαρίου (18:00-19:30) στο οίκημα KPMG στη Λευκωσία
• 1 Μαρτίου (18:00-19:30) στο Πολύκεντρο Νεολαίας Πάφου
• 17 Μαρτίου (18:00-19:30) στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Δρ Πανίκκος Πουτζιουρής, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο UCLan Cyprus και πρόεδρος του CEDAR, δήλωσε: "Για ακόμη μια χρονιά το Κέντρο Επιχειρηματικόητας – CEDAR μαζί με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus οργανώνουν τον διαγωνισμό Business Idea Competition, ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σταθερούς πόλους προώθησης της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, αναμένουμε τους επίδοξους νέους επιχειρηματίες να συμμετέχουν ένθερμα στον διαγωνισμό και να μας παρουσιάσουν τις ιδέες τους με βάση την καινοτομία και εφευρετικότητα».

Μετά το πέρας των σεμιναρίων, οι επιχειρηματικές ομάδες και άλλοι ανεξάρτητοι συμμετέχοντες θα μπορούν να καταθέσουν μια 2-σέλιδη επιχειρηματική ιδέα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι επιθέσεις κατά Χριστοδουλίδη και η νέα λίστα του Οδυσσέα

«Δια της πλαγίας η Καθημερινή πλασάρει τον Υπουργό Εξωτερικών ως εν δυνάμει υποψήφιο στις προεδρικές ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X