ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:47
 

Αποχωρεί ο ισχυρός άντρας της Warner Bros

Μετά από δημοσιεύματα για ερωτική σχέση με την ηθοποιό Charlotte Kirk

Newsroom K

O διευθύνοντας σύμβουλος της Warner Bros Kevin Tsujihara αποχωρεί από την θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της Warner Bros, υπό το βάρος των δημοσιευμάτων για ερωτική σχέση με την ηθοποιό Charlotte Kirk με αντάλλαγμα ανάθεση ρόλων σε ταινίες. Δημοσιεύματα τα οποία διέψευσε και η ηθοποιός Από την πλευρά της η 26χρονη ηθοποιός αμφισβήτησε τα δημοσιεύματα.

Οι έρευνες σε σχέση με τους ισχυρισμούς συνεχίζονται ενώ μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, δεν έχει εξευρεθεί μέχρι στιγμής διάδοχος του Tsujihara.

Πάντως ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Media John Stankey υπογράμμισε ότι «είναι προς το συμφέρον της Warner Media της Warner Bros, του προσωπικού αλλά και των συνεργατών της εταιρείας, όπως ο Kevin Tsujihara αποχωρήσει από την θέση του. Ο Kevin έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία της Warner Bros τα τελευταία 25 χρόνια και για αυτό τον ευχαριστούμε», επισήμανε.

Ο Tsujihara είναι επικεφαλής της Warner Bros από το 2013 και ήταν ο πρώτος σκηνοθέτης ασιατικής ακταγωγής που ανέβηκε στην κορυφή της πυραμίδας της εταιρείας παραγωγής. Ετοιμαζόταν μάλιστα να αναλάβει νέα καθήκοντα στα Warner Media μετά την απόκτηση της Time Warner από την ΑΤ& Τ.

Ήταν επικεφαλής για την παραγωγή της τριλογίας του Batman «Dark Knight Trilogy», του «Harry Potter», και τις ταινίες DC Comics.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X