ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Business Leader στον τομέα κατασκευών και ακινήτων στα Βραβεία ΚΕΒΕ

Δελτίο Τύπου

Αυτή τη χρονιά είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pafilia, κ. Ηλιάδης βραβεύτηκε ως Business Leader για τον Τομέα Κατασκευών και Ακινήτων. Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, παρευρίσκονταν μερικοί από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της χώρας καθώς και ο Πρόεδρος της Κύπρου, κ. Νίκος Ανασταστιάδης.

Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν κορυφαίους Κύπριους επιχειρηματίες που έχουν αναπτύξει τις δραστηριότητές τους και συνεισφέρουν στην κυπριακή οικονομία και οι οποίοι, μεταξύ άλλων, έχουν δημιουργήσει βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές, ασκώντας τις δραστηριότητές τους με ακεραιότητα και ηθική. Επιχειρηματίες που έχουν το σεβασμό των εργαζομένων τους, των ανταγωνιστών τους καθώς και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας και εν κατακλείδι, που λειτουργούν με τις αρχές που καθορίζουν έναν επιτυχημένο επιχειρηματία: δύναμη, καινοτομία, διορατικότητα και γνώση.

Ο κ. Ηλιάδης σχολίασε «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, για την διευθυντική ομάδα και τους εργαζόμενους της Pafilia η απονομή αυτού του βραβείου και η δυνατότητα που μας δίνεται να προβάλουμε τη δουλειά μας. Η Pafilia ιδρύθηκε το 1977 και με ενοποιημένη και εστιασμένη στρατηγική, συμμετέχουμε συνεχώς σε πρωτοβουλίες που εμπλουτίζουν και ενισχύουν το περιβάλλον και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των κοινοτήτων που αγγίζουμε. Για να το κάνουμε αυτό, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες και εφαρμόζουμε τις καλύτερες πρακτικές για να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που είναι ταυτόχρονα καινοτόμο, δημιουργικό και παθιασμένο».

Στοιχεία Επικοινωνίας

Pafilia Property Developers Ltd
Νικοδήμου Μυλωνά 33, Πάφος
Τ: +35726848800
Ε: info@pafilia.com
W: www.pafilia.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση