ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:52
 

Εξήντα νέοι απόφοιτοι πανεπιστημίων στην PwC Κύπρου

Πέραν των 160 προσλήψεων έκανε η εταιρεία κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου

Η PwC Κύπρου ενέταξε 60 νέους απόφοιτους πανεπιστημίων στα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει για απόκτηση του τίτλου του εγκεκριμένου λογιστή.

Τα νέα μέλη του οργανισμού καλωσόρισαν, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Αυγούστου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Ευγενίου και ο Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Φίλιππος Σώσειλος.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ευγενίου εξέφρασε την πίστη του οργανισμού στις δυνατότητες της νέας γενιάς και την πρόθεσή του να συνεχίσει να επενδύει σε αυτήν προσλαμβάνοντας και καταρτίζοντας ταλαντούχους απόφοιτους πανεπιστημίων. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αποτελεσματική αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων αποτελεί προϋπόθεση επιτυχίας της συλλογικής προσπάθειας για επίτευξη υγιούς και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης. Οι νέοι της Κύπρου αποτελούν την κινητήρια δύναμη του μέλλοντος της χώρας μας και η PwC θα συνεχίσει να τους παρέχει την απαραίτητη στήριξη και τα εφόδια για να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2018, η PwC προσέλαβε περισσότερα από 160 άτομα, ανάμεσά τους και απόφοιτους πανεπιστημίων που εντάχθηκαν στα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού για απόκτηση των τίτλων ACA και ACCA το 2017.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC στις επαγγελματικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρεται από τον οργανισμό, καθώς τα ποσοστά επιτυχίας τους ξεπερνούν τον διεθνή μέσο όρο. Χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2018, οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC Κύπρου πέτυχαν συνολικά 15 παγκόσμιες και παγκύπριες διακρίσεις στις επαγγελματικές εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι επιθέσεις κατά Χριστοδουλίδη και η νέα λίστα του Οδυσσέα

«Δια της πλαγίας η Καθημερινή πλασάρει τον Υπουργό Εξωτερικών ως εν δυνάμει υποψήφιο στις προεδρικές ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X