ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:20
 

Η Κύπρος στη διεθνή έκθεση ακινήτων στις Κάννες

Ο Invest Cyprus συμμετείχε στην έκθεση με δικό του περίπτερο, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος για επενδύσεις

Newsroom K

Στη διεθνή έκθεση MIPIM (Marche International des Professionnels de la Immobillier), που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 12-15 Μαρτίου στο Palais des Festivals των Καννών της Γαλλίας, συμμετείχε ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων, Invest Cyprus, μαζί με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών και τον τομέα των ακινήτων.

Η MIPIM αναγνωρίζεται ως η κορυφαία διεθνής έκθεση στον τομέα των ακινήτων και την επισκέφθηκαν πέραν των 26 χιλιάδων επαγγελματιών, 3.350 εκθέτες και συνολικά 5.400 εκπρόσωποι του τομέα των επενδύσεων από 100 χώρες.

Ο Invest Cyprus συμμετείχε στην έκθεση με κυπριακό περίπτερο (Cyprus Pavilion), μαζί με εταιρείες όπως η Cybarco, η Leptos Estates, η Pafilia, η Ayia Napa Marina, η Deloitte Cyprus, η KPMG, το δικηγορικό γραφείο L. Papaphilippou & CO και η εταιρεία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών Κ. Treppides & Co LTD.

Τα μέλη της κυπριακής αποστολής είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει Κύπρος ως επενδυτικός προορισμός ενημερώνοντας παράλληλα τους συμμετέχοντες στην έκθεση για τη δυναμική ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας και του τομέα των ακινήτων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο γεγονός ότι η Κύπρος καταγράφει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ξεπερνώντας τις οικονομικές προκλήσεις των προηγούμενων χρόνων, ενώ έχει καταστεί κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για επισκέπτες και επιχειρήσεις, αλλά και κορυφαία επιλογή για την αγορά δεύτερης κατοικίας. Παρουσιάστηκαν ακόμη οι εντυπωσιακοί αριθμοί στον τουριστικό τομέα οι οποίοι δημιούργησαν νέα δυναμική για ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχειακού δυναμικού της χώρας. Ακόμη, προβλήθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος όπως η γεωγραφική θέση, οι καιρικές συνθήκες, η υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής, το ελκυστικό φορολογικό καθεστώς και το φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Π. Μιχαήλ, συμμετείχε σε συζήτηση τύπου πάνελ με αντικείμενο τις επενδύσεις στην περιοχή της Μεσογείου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πώς μπορούν να προσελκύσουν επενδύσεις η Κύπρος, η Ελλάδα και η Μάλτα και στους παράγοντες που καθορίζουν την εφαρμογή ελκυστικών επενδυτικών πολιτικών, οδηγώντας σε βιώσιμη ανάπτυξη τις τοπικές οικονομίες.

Ο Invest Cyprus θεωρεί μείζονος σημασίας την εξωστρέφεια από πλευράς κυπριακών επιχειρήσεων στην προσπάθεια της Κύπρου να προσελκύσει επενδύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, χαιρετίζει τη συμβολή κορυφαίων κυπριακών εταιρειών στην προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης επενδυτών ακινήτων MIPIM.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις εξώσεις

«Διερωτώμαι για την αδιαφορία δεκαετιών, που οι Νομοθέτες μας ανέχονταν την διάκριση της διαφορετικής ...»
YIANNOULIS  |  10:55

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X