ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:47
 

Η Κύπρος στη διεθνή έκθεση ακινήτων στις Κάννες

Ο Invest Cyprus συμμετείχε στην έκθεση με δικό του περίπτερο, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος για επενδύσεις

Newsroom K

Στη διεθνή έκθεση MIPIM (Marche International des Professionnels de la Immobillier), που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 12-15 Μαρτίου στο Palais des Festivals των Καννών της Γαλλίας, συμμετείχε ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων, Invest Cyprus, μαζί με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών και τον τομέα των ακινήτων.

Η MIPIM αναγνωρίζεται ως η κορυφαία διεθνής έκθεση στον τομέα των ακινήτων και την επισκέφθηκαν πέραν των 26 χιλιάδων επαγγελματιών, 3.350 εκθέτες και συνολικά 5.400 εκπρόσωποι του τομέα των επενδύσεων από 100 χώρες.

Ο Invest Cyprus συμμετείχε στην έκθεση με κυπριακό περίπτερο (Cyprus Pavilion), μαζί με εταιρείες όπως η Cybarco, η Leptos Estates, η Pafilia, η Ayia Napa Marina, η Deloitte Cyprus, η KPMG, το δικηγορικό γραφείο L. Papaphilippou & CO και η εταιρεία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών Κ. Treppides & Co LTD.

Τα μέλη της κυπριακής αποστολής είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις επενδυτικές ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει Κύπρος ως επενδυτικός προορισμός ενημερώνοντας παράλληλα τους συμμετέχοντες στην έκθεση για τη δυναμική ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας και του τομέα των ακινήτων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο γεγονός ότι η Κύπρος καταγράφει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ξεπερνώντας τις οικονομικές προκλήσεις των προηγούμενων χρόνων, ενώ έχει καταστεί κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για επισκέπτες και επιχειρήσεις, αλλά και κορυφαία επιλογή για την αγορά δεύτερης κατοικίας. Παρουσιάστηκαν ακόμη οι εντυπωσιακοί αριθμοί στον τουριστικό τομέα οι οποίοι δημιούργησαν νέα δυναμική για ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχειακού δυναμικού της χώρας. Ακόμη, προβλήθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος όπως η γεωγραφική θέση, οι καιρικές συνθήκες, η υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής, το ελκυστικό φορολογικό καθεστώς και το φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Π. Μιχαήλ, συμμετείχε σε συζήτηση τύπου πάνελ με αντικείμενο τις επενδύσεις στην περιοχή της Μεσογείου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πώς μπορούν να προσελκύσουν επενδύσεις η Κύπρος, η Ελλάδα και η Μάλτα και στους παράγοντες που καθορίζουν την εφαρμογή ελκυστικών επενδυτικών πολιτικών, οδηγώντας σε βιώσιμη ανάπτυξη τις τοπικές οικονομίες.

Ο Invest Cyprus θεωρεί μείζονος σημασίας την εξωστρέφεια από πλευράς κυπριακών επιχειρήσεων στην προσπάθεια της Κύπρου να προσελκύσει επενδύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, χαιρετίζει τη συμβολή κορυφαίων κυπριακών εταιρειών στην προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης επενδυτών ακινήτων MIPIM.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X