ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΑ.ΣΙ.ΚΑ: Nα μην γίνονται καταγγελίες για πελάτες που χορεύουν μπροστά στο τραπέζι τους

Η ευθύνη, αναφέρει, θα έπρεπε να βαραίνει τον πελάτη και όχι τον επιχειρηματία

ΚΥΠΕ

Την άρση του «παράλογου και εντελώς αδικαιολόγητου», όπως το χαρακτηρίζει, μέτρου που δίνει το δικαίωμα στο αστυνομικό όργανο να καταγγέλλει επιχειρηματίες γιατί δήθεν κάποιος στεκόταν μπροστά από το τραπέζι του ή δήθεν χόρευε η κουνούσε το σώμα του, ζητά ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.ΣΙ.Κ.Α).
 
«Δυστυχώς η πρόνοια αυτή τυγχάνει εκμετάλλευσης τόσο από συγκεκριμένα μέλη του αστυνομικού σώματος αλλά και από πολίτες για σκοπούς αντιζηλίας. Με το ίδιο επιχείρημα που ακούμε κατά καιρούς, ότι η αστυνομία δε μπορεί να βρίσκεται έξω από κάθε υποστατικό, απαντούμε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, ότι ούτε και εμείς μπορούμε να έχουμε ένα φρουρό ασφαλείας πάνω από κάθε τραπέζι», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.  
 
Προστίθεται ότι η ευθύνη του «τεράστιου αυτού `εγκλήματος`» να σταθεί ο πολίτης μπροστά στο τραπέζι του, θα έπρεπε να βαραίνει τον ίδιο και όχι τον επιχειρηματία που για 15 μήνες τώρα είναι ο εύκολος στόχος. Ο ΠΑ.ΣΙ. ΚΑ υπενθυμίζει ότι έχει ήδη επιτραπεί, ο χορός στις δεξιώσεις, γύρω ή κοντά στα τραπέζια των παρευρισκόμενων.

Παράλληλα ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. ζητά να επεκταθεί οπωσδήποτε η ώρα λειτουργίας των κέντρων αναψυχής στα ωράρια που ο Νομοθέτης έχει καθορίσει. Σημειώνει ότι υπάρχουν προγραμματισμένοι δύο τελικοί ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου, αρχίζοντας από αύριο 26.05.21, που σε ένα ενδεχόμενο παράτασης τους, θα μείνουν εκτεθειμένοι όσοι τους παρακολουθούν σε κάποιο μπαράκι, καφετερία, εστιατόριο κλπ., είτε πρόκειται για ντόπιους, είτε για ξένους επισκέπτες.

Όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι ανεξαρτήτως κλάδου, αυτές θα πρέπει αδιαπραγμάτευτα να καταβληθούν το συντομότερο δυνατό στον κάθε δικαιούχο, ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν μέρος των τεράστιων δαπανών και χρεών που όλοι έχουν φορτωθεί στις πλάτες τους και να μπορέσουν να λειτουργήσουν και όσοι ακόμα παραμένουν κλειστοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση