ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:25
 

Παράδοση επιταγής από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην CYMEPA

Το ποσό συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις της επαναχρησιμοποιούμενης μαύρης τσάντας

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 26/02, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσαν επιταγή ύψους €7.000 στην CYMEPA, την Κυπριακή Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις της επαναχρησιμοποιούμενης μαύρης τσάντας, την οποία οι Υπεραγορές διαθέτουν στους πελάτες τους για τη διευκόλυνση των αγορών τους. Παράλληλα, με την προσφορά αυτής της επιλογής, παροτρύνουν τους καταναλωτές να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, περιορίζοντας τη χρήση της πλαστικής σακούλας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενισχύουν οικονομικά το έργο της CYMEPA, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της επαναχρησιμοποιούμενης μαύρης τσάντας της εταιρείας διατίθενται για τη στήριξη της δραστηριότητας της Ένωσης. Την επιταγή παρέδωσε η κ. Ελίνα Θεοδότου, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Από την πλευρά της CYMEPA, το ποσό παρέλαβε ο κ. Γιώργος Τσαβλίρης, πρόεδρος της Ένωσης. Θερμές ευχαριστίες στις Υπεραγορές και στην πολύτιμη συνεισφορά τους στο έργο της CYMEPA εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης κ. Μιχάλης Ιερείδης.

«Ο σεβασμός απέναντι στη φύση είναι στάση ζωής. Μέσα από τις διάφορες εκστρατείες που διοργανώνουμε ως Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, επιδιώκουμε να προβάλλουμε την ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος και κυρίως των θαλασσών μας, προτρέποντας τον κόσμο να αλλάξει τις καθημερινές του συνήθειες και με ευσυνειδησία να καταφεύγει σε εναλλακτικές επιλογές, φιλικές προς το περιβάλλον», υπογράμμισε η κ. Θεοδότου.

Επιπλέον, εξήρε το σημαντικό έργο της CYMEPA και επεσήμανε ότι είναι ευθύνη όλων μας, ατομικά και συλλογικά, να συμβάλλουμε δραστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο κόσμο.

Τo περιβάλλον βρίσκεται διαχρονικά ανάμεσα στις προτεραιότητες του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καθώς αποτελεί έναν από τους τρεις βασικούς πυλώνες της κοινωνικής τους δράσης. Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνουν για την προστασία των θαλασσών, διοργανώνοντας εκστρατείες ευαισθητοποίησης και αφύπνισης του κοινού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Πότε πάει σπίτι του ο άνθρωπος που είχε ως ύψιστο καθήκον του την πραστασία των οικονομικών της οικογένειας ...»
ΑΚΑ  |  11:07

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

Επιπλέον 200 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους

«https://www.alphanews.live/cyprus/giannakis-spetsiotis-o-anthropos-poy-diekdikei-gia-toys-hamilosyntaxioyhoys ...»
Αντωνης Φωτεινος  |  08:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X