ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην Galatariotis Financial η εταιρεία Sepaga

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά στον τομέα του ηλεκτρονικού χρήματος, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στα χέρια της κοινοπραξίας Galatariotis Financial Holdings Limited, περνά η εταιρεία SEPAGA. Η Sepaga είναι ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος (Electronic Money Institution), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, με άδεια λειτουργίας 115.1.3.18/2018. Έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα την έκδοση, διανομή και εξαργύρωση ηλεκτρονικού χρήματος, προσφέρει σε τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, μια σειρά από χρηματοοικονομικές λύσεις για τη διαχείριση κεφαλαίων και πληρωμών.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει εισέλθει σε νέο τροχό ανάπτυξης έχοντας πελάτες από Ευρώπη, Ασία και χώρες ανά το παγκόσμιο, και λόγω των επιτυχιών της έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων επενδυτών, ανάμεσα σε αυτούς και η κοινοπραξία Galatariotis Financial Holdings Limited, Ιωάννου και Πετρακίδη. Με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και επέκταση νέων αγορών, και έχοντας ίδιο όραμα με τη διοίκηση της Sepaga, υπήρξε η ιδανική σύνδεση για ένα δρόμο γεμάτο επιτυχίες.

Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο και το παρόν διοικητικό σχήμα έχει στρέψει το βλέμμα στο μέλλον αλλά πάντα με προσήλωση στην προσφορά ολοκληρωμένων και καινοτόμων χρηματοοικονομικών λύσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

«Όλοι στην ομάδα της Sepaga είναι ενθουσιασμένοι με την ολοκλήρωση της εξαγοράς και το νέο Συμβούλιο Μετόχων και Διευθυντών, καθώς ο Σίμος Γαλαταριώτης (της Galatariotis Financial Holdings Limited), ο Παναγιώτης Ιωάννου και ο Γιώργος Πετρακίδης είναι από τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες στους τομείς της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας. Είναι άτομα με εμπειρία στη διαχείριση ομάδων, ανάπτυξη κουλτούρας και διορατικότητα που σε συνδυασμό με τη στρατηγική και την εμπειρία της ομάδας στα Financial Services, θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το όραμά μας γρηγορότερα – να εξελίξουμε τις ηλεκτρονικές πληρωμές στον επιχειρηματικό κόσμο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας για την απίστευτη στήριξη και συνεργασία τα τελευταία έξι χρόνια και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες στον επιχειρηματικό κόσμο», δήλωσε η CEO της εταιρείας κα Έλενα Κοντού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση