ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπορείς να γίνεις ο Επιχειρηματίας Της Χρονιάς της EY

Προωθητική Ενέργεια

Το πρόγραμμα EY Entrepreneur Of The Year ™, ξεκίνησε φέτος για πρώτη φορά στην Κύπρο και δίνει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες από όλους τους τομείς της οικονομίας σε ολόκληρη την Κύπρο, να συμμετάσχουν στον κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό για επιχειρηματίες.

Γιατί να συμμετέχεις στο EY Entrepreneur Of The Year

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Επιχειρηματία Της Χρονιάς της EY, οι επιχειρηματίες μπορούν να δικτυωθούν με τους συναδέλφους τους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε σχετικές ιδέες και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να εφαρμόσουν την αναπτυξιακή τους στρατηγική και να ενισχύσουν την εικόνα των εταιρειών και των ομάδων τους. Κάθε εθνικό πρόγραμμα καταλήγει στην ανακοίνωση ενός συνολικού νικητή που στη συνέχεια διαγωνίζεται για το έγκριτο βραβείο EY World Entrepreneur Of The Year™ Award. Η παγκόσμια εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόντε Κάρλο του Μονακό, αναδεικνύοντας το πώς οι πιο δυναμικοί επιχειρηματίες στον κόσμο – φημισμένοι για την ικανότητά τους να βρίσκουν νέες ευκαιρίες, ακόμη και σε περιόδους πρωτοφανούς αλλαγής – συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να ξεχωρίζουν.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

Για να συμμετάσχει κανείς στο πρόγραμμα, πρέπει να είναι Κύπριος ή να διαχειρίζεται εταιρεία με έδρα την Κύπρο, που λειτουργεί για τουλάχιστον δύο χρόνια. Ο κάθε υποψήφιος πρέπει να είναι ο ιδρυτής, ιδιοκτήτης ή μέτοχος και να έχει την κύρια ευθύνη για τις καθημερινές δραστηριότητες και τις πρόσφατες επιδόσεις της επιχείρησης.

Ενώ οι περισσότερες υποψηφιότητες προέρχονται από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, ο καθένας μπορεί να προτείνει έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, με τη συγκατάθεση του τελευταίου, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων, των συμβούλων της εταιρείας και των χρηματοδοτών. Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν έως τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα EY Entrepreneur Of The Year

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων έχει ανοίξει από τις 20 Σεπτεμβρίου και θα κλείσει στις 30 Οκτωβρίου, ενώ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα γίνει η διαδικασία των συνεντεύξεων των υποψηφίων.

Τον Ιανουάριο μια ανεξάρτητη επιτροπή έγκριτων κριτών με βάση διεθνή κριτήρια που συνδέονται με την μακροπρόθεσμη αξία, θα αξιολογήσει τους Κύπριους φιναλίστ και ο νικητής του προγράμματος Cyprus EY Entrepreneur Of The Year θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο. Η παγκόσμια εκδήλωση EY World Entrepreneur Of The Year™ Award, θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο του Μονακό τον Ιούνιο του 2022.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση