ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:55
 

Χαιρετίζει τον διορισμό της νέας Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων το ΕΒΕ Πάφου

«Αν η άλλη εταιρεία θεωρεί ότι αδικήθηκε... να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου χαιρέτισε τον διορισμό νέας Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων, η οποία θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των δυο προσφορών που είχαν υποβληθεί στην προηγούμενη Διαχειριστική Επιτροπή.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η νέα Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων θα εξετάσει τις προσφορές και αν κρίνει ότι πληρούνται τα κριτήρια τότε η προσφορά θα πρέπει να κατακυρωθεί.

Ασχέτως ενστάσεων, είπε ο κ. Δημητριάδης, θα πρέπει να γίνει η κατακύρωση, και αν η άλλη εταιρεία θεωρεί ότι αδικήθηκε θα έχει τη δυνατότητα να προσφύγει αρχικά στο διαιτητικό δικαστήριο και εν συνεχεία στο επαρχιακό δικαστήριο, αξιώνοντας αποζημιώσεις.

Εάν πάντως διαφανεί ότι καμιά από τις εταιρείες δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, δεν υπάρχει άλλη λύση από την προκήρυξη εκ νέου του διαγωνισμού.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας, Γιώργος Στυλιανού, ανέφερε πως ο διορισμός νέας Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την τροχιοδρόμηση της διαδικασίας.

Ο κ. Στυλιανού είπε πως έφτασε ο καιρός να παρθούν αποφάσεις, να αξιολογηθούν όλα τα στοιχεία που έχουν τεθεί ενώπιον της προηγούμενης Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων, και να παρθεί η απόφαση σε ποιόν θα παρθεί η προσφορά.

Αυτό που θέλουμε εμείς, συνέχισε, είναι να προχωρήσει σύμφωνα με την απόφαση αυτής της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων, ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις που πιθανόν να έχει ο προσφοροδότης, ο οποίος δεν θα επιλεγεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Κατάντησε παπαγαλία κάποιοι σαν τον ΑΚΑ να κατηγορούν τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ λέει κάτι, ανεξάρτητα ...»
Giannos  |  11:25

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Και μετά ξύπνησες κ. Συλικιώτη?»
ΑΚΑ  |  11:07

Έδωσε απαντήσεις για τις νέες ιδέες ο Πρόεδρος

«Kαι αμέσως άρπαξες την απάντηση Ακιντζί / Άντρου.»
ΑΚΑ  |  09:33

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

Η απόφαση του Σολτς να μην εκδώσει καθαρό νέο χρέος έχει επικριθεί τόσο από τους Συντηρητικούς της Μέρκελ όσο και από τους δικούς του Σοσιαλδημοκράτες

Γερμανική εμμονή

Ο Ολαφ Σολτς απέκλεισε το ενδεχόμενο η χώρα του να αυξήσει το χρέος της ώστε να ενισχύσει την επιβραδυνόμενη γερμανική οικονομία. ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
X