ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΟΙΚ: Επιτυχημένη η θητεία του Ηροδότου στο τιμόνι της ΚΤΚ

Τον κ. Ηροδότου διαδέχεται ο Χριστάκης Πατσαλίδης, ο οποίος διορίστηκε επίσημα σήμερα και αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του στις 11 Απριλίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Επιτυχημένη χαρακτήρισε τη θητεία του Κωνσταντίνου Ηροδότου στο τιμόνι της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός αποχαιρετώντας τον κ. Ηροδότου, η θητεία του οποίου ολοκληρώνεται στις 10 Απριλίου.

Τον κ. Ηροδότου διαδέχεται ο Χριστάκης Πατσαλίδης, ο οποίος διορίστηκε επίσημα σήμερα και αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του στις 11 Απριλίου.

«Ως Υπουργός Οικονομικών, εκφράζω την εκτίμηση και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στον απερχόμενο Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, κ. @herodotou_c για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας», ανέφερε ο κ. Κεραυνός σε ανάρτησή του στη πλατφόρμα Χ.

«Φίλε Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ για τη συνεχή και αγαστή συνεργασία μας κατά τη διαρκεια της επιτυχημένης θητεία σου και σου εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια της πορεία σου», κατέληξε ο Μάκης Κεραυνός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση