ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα οικιστική ανάπτυξη στη Γερμασόγεια από την bbf:

Το έργο, με την ονομασία :nest, θα αναπτυχθεί σε έξι κτίρια, με την πρώτη φάση να αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2ο τρίμηνο του 2029

Άννα Πολυβίου

Άννα Πολυβίου

Ένα σύγχρονο οικιστικό έργο βρίσκεται στα σκαριά από την bbf: στην περιοχή της Γερμασόγειας, μία από τις πιο δημοφιλείς οικιστικές περιοχές της Λεμεσού.

Το έργο, με την ονομασία :nest, τοποθετείται ως μια ανάπτυξη που συνδυάζει την ποιοτική διαβίωση με επενδυτικά χαρακτηριστικά μακροπρόθεσμου ορίζοντα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το :nest θα αναπτυχθεί σε έξι κτίρια (blocks), με την πρώτη φάση, η οποία περιλαμβάνει τα τρία πρώτα κτίρια, να αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2ο τρίμηνο του 2029. Η ανάπτυξη περιλαμβάνει διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιοκτήτες και ενοίκους όσο και σε επενδυτές.

«Το έργο :nest βρίσκεται αυτή την περίοδο στο στάδιο της προετοιμασίας, σηματοδοτώντας την αρχή μιας προσεκτικά σχεδιασμένης οικιστικής ανάπτυξης», αναφέρει ο Georgy Dokychaev, Commercial Director bbf:, συμπληρώνοντας πως τα διαμερίσματα του συγκροτήματος είναι τοποθετημένα έτσι, ώστε κάθε ένα να απολαμβάνει πανοραμική θέα προς τη Γερμασόγεια.

Η επιλογή της τοποθεσίας βασίζεται στον συνδυασμό ήπιου οικιστικού χαρακτήρα και άμεσης πρόσβασης σε βασικούς οδικούς άξονες, όπως είναι η συνδεσιμότητα με τη Λεωφόρο Κολωνακίου, καθώς και η πρόσβαση σε σχολεία, υπεραγορές, επιχειρηματικά κέντρα, εμπορικές υποδομές και βασικές υπηρεσίες, ενώ το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού απέχει λίγα μόλις λεπτά.

Το έργο προβλέπει επίσης κοινόχρηστες παροχές, όπως πισίνα, γυμναστήριο, χώρους ευεξίας, co-working και παιδικούς χώρους, καθώς και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Οι τιμές εκκίνησης είναι στις 290.000 ευρώ για διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. «Πέρα από την αρχιτεκτονική του, το :nest έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργεί ένα αίσθημα κοινότητας – έναν χώρο όπου οι κάτοικοι συνδέονται ουσιαστικά τόσο με το περιβάλλον τους όσο και μεταξύ τους, απολαμβάνοντας άνεση, ιδιωτικότητα και ποιότητα ζωής», πρόσθεσε ο κ. Dokychaev.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Άννα Πολυβίου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ