ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκστρατεία «Let’s do it Cyprus»: Συγκεντρώθηκαν 140 σακούλες σκουπίδια στην Αγία Νάπα

Συμμετείχαν εκατό και πλέον εθελοντές

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Περίπου 140 σακούλες από σκουπίδια συγκεντρώθηκαν σήμερα από την εκστρατεία καθαριότητας που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 7η Παγκύπρια εκστρατεία “Let’s do it Cyprus! – Καθαρί-Ζω την Κύπρο σε μια μέρα”.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι στη σημερινή εκστρατεία συμμετείχαν εκατό και πλέον εθελοντές μεταξύ άλλων από την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, τα Στρατόπεδα Δημητράκη Χριστοδούλου και Φώτη Πίττα, το Ναυτικό Παρατηρητήριο Αγίας Νάπας, τους Συνδέσμους Γονέων του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου και του Ανοικτού Σχολείου Αγίας Νάπας, των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας, τον Ναυαγοσωστικό Ομιλο «Ευαγόρα», το Σύνδεσμο Αυτισμού Αμμοχώστου, το προσωπικό του Δήμου Αγίας Νάπας και ομάδα εθελοντών δημοτών και τουριστών.Μετά το πέρας της εκστρατείας η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ευημερίας, Δημόσιας Υγείας και Καθαριότητας Τασούλα Τσοκκή «ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και έλαβαν μέρος στην εκστρατεία» και πρόσθεσε πως «με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στο να παραμείνουν οι φυσικές ομορφιές της χώρας μας καθαρές».

Σημειώνεται ότι η παγκύπρια εκστρατεία “Let’s do it Cyprus! – Καθαρί-Ζω την Κύπρο σε μια μέρα” τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου και στόχο έχει την απαλλαγή της Κύπρου από τα σκουπίδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Περιβάλλον: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα ΚΑΠ θα στοχεύει καλύτερα τους μικρούς και νέους γεωργούς, διευκολύνοντας έτσι την ανανέωση των γενεών

Οι περιβαλλοντικές - κλιματικές πτυχές της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στο επίκεντρο των Υπουργών Γεωργίας στις Βρυξέλλες

Η προτεινόμενη μεταρρύθμιση της ΚΑΠ εισάγει ένα νέο μοντέλο που θα επιτρέψει στα κράτη μέλη μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο ...
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
 |  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
X