ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επ. Περιβάλλοντος: Τη σημασία της διαφύλαξης του Ακάμα

ΚΥΠΕ

Η διαφύλαξη της Χερσονήσου του Ακάμα, και όχι μόνον, για την οποία αγωνίστηκε ο Αντρέας Κωνσταντινίδης είναι συμβολική της ευρύτερης μάχης σε όλο τον πλανήτη για την προστασία του περιβάλλοντος και για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης επιβίωσης, σημείωσε η Επίτροπος Περιβάλλοντος Αντωνία Θεοδοσίου, προλογίζοντας το βράδυ της Τετάρτης την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ακάμας» του αείμνηστου σκηνοθέτη.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ έγινε στο πλαίσιο εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Η Επίτροπος εξήρε τη δράση του στους "Φίλους του Ακάμα", σημειώνοντας ότι είχε σταθερές αξίες, βαρύνουσα γνώμη και άποψη για περιβαλλοντικά θέματα και για την πραγματική διάσταση της ανάγκης για προστασία της Χερσονήσου του Ακάμα.

Ανέφερε επίσης ότι η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος αποτελεί μια υπενθύμιση ότι η προστασία της φύσης είναι καθήκον και ευθύνη όλων μας, κρατικών φορέων και πολιτών.

"Η διαφύλαξη της Χερσονήσου του Ακάμα, και όχι μόνον, για την οποία αγωνίστηκε ο Αντρέας είναι συμβολική της ευρύτερης μάχης σε όλο τον πλανήτη για την προστασία του περιβάλλοντος, για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης επιβίωσης", ανέφερε η κ. Θεοδοσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Περιβάλλον: Τελευταία Ενημέρωση

Κύπρος: Ανάγκη για εξοικονόμηση νερού για τους δημόσιους χώρους πρασίνου. Γνώρισε την ιστορία της Έφης
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ