ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:20
 

Κρήτου Τέρρα: Κλειστός μόνο για τα οχήματα ο καταρράκτης

Οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύουν σε συγκεκριμένο σημείο και να συνεχίζουν πεζοί

Της Μαρίας Ηρακλέους

Κλειστός είναι από σήμερα ο δρόμος που οδηγεί προς τους καταρράκτες της Κρήτου Τέρρα. Μιλώντας στην «Κ» ο κοινοτάρχης Δέρβης Χαραλάμπους τα τροχοφόρα οχήματα μπορούν να μεταβαίνουν μέχρι τον χώρο στάθμευσης ο οποίος είναι απόστασης 500 μέτρων από τον πρώτο καταρράκτη και ακολούθως να συνεχίζουν την βόλτα τους πεζοί. 

Με αυτό τον τρόπο εκτιμάται ότι θα μειωθεί σημαντικά ο όγκος των σκυβάλων που αφήνουν πίσω τους σε κάθε επίσκεψη τους εκδρομείς.  Όσο αφορά την ασφάλεια των επισκεπτών, ο κ. Χαραλάμπους σημειώνει ότι το κοινοτικό συμβούλιο δεν φέρει ευθύνη, αφού ήδη έχει θέσει ενώπιον των αρμοδίων αλλά και των πολιτών τις συνθήκες και τους κινδύνους που υπάρχουν κυρίως σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς ή άλλου έκτακτου περιστατικού. 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είχε προγραμματιστεί συνάντηση με την Έπαρχο Πάφου για το θέμα, η οποία ωστόσο έχει αναβληθεί αφού δεν μπορούσαν να παραστούν εκπρόσωποι όλων των υπηρεσιών. Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου και σε αυτή θα παρεβρεθούν εκπρόσωποι από το τμήμα Γεωργίας, το τμήμα Υδάτων, την πυροσβεστική υπηρεσία, το δασονομείο, το τμήμα αρχαιοτήτων, και τις τεχνικές υπηρεσίες. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Περιβάλλον: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα ΚΑΠ θα στοχεύει καλύτερα τους μικρούς και νέους γεωργούς, διευκολύνοντας έτσι την ανανέωση των γενεών

Οι περιβαλλοντικές - κλιματικές πτυχές της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στο επίκεντρο των Υπουργών Γεωργίας στις Βρυξέλλες

Η προτεινόμενη μεταρρύθμιση της ΚΑΠ εισάγει ένα νέο μοντέλο που θα επιτρέψει στα κράτη μέλη μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο ...
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
 |  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
X