ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποχωρεί από το Τάσσος Παπαδόπουλος ο Χρύσης Παντελίδης

Τον διαδέχεται ο ιστορικός και ακαδημαϊκός Πέτρος Παπαπολυβίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αποχωρεί από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος ο Χρύσης Παντελίδης, λόγω της εκλογής του στο αξίωμα του Βουλευτή Λευκωσίας και της ανάληψης των καθηκόντων του στη Βουλή των Αντιπροσώπων όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση τύπου του Κέντρου Μελετών.

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον κ. Παντελίδη για την καθοριστική συμβολή του και το έργο το οποίο έχει επιτελέσει για τη δημιουργία, την ανάπτυξη, καθώς και την καταξίωση του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος στη συνείδηση της κυπριακής κοινωνίας στα 11 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας του, ως ενός επιστημονικού οργανισμού πρότυπου στο είδος του, με πλούσια ερευνητική, επιστημονική και εκδοτική δράση, τόσο στους τομείς της διάσωσης και αξιοποίησης του Αρχείου του Τάσσου Παπαδόπουλου και άλλων ιστορικών αρχείων και της διοργάνωσης επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων, όσο και στον τομέα της ανάδειξης του έργου και της προσφοράς του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου στην Κύπρο και στον Ελληνισμό» αναφέρεται στην ανακοίνωση τύπου του Κέντρου Μελετών.

Την επιστημονική διεύθυνση του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Πέτρος Παπαπολυβίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και Επιστημονικός Διευθυντής & Γενικός Επιμελητής της τετράτομης έκδοσης ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΡΧΕΙΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα Υόρκη χαμηλών προσδοκιών

Νέα Υόρκη χαμηλών προσδοκιών

Εγκαινιάζεται μία νέα περίοδος στο κυπριακό, με τις όποιες πιθανότητες άμεσης επανέναρξης συνομιλιών να είναι μειωμένες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ