ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΚΟ: Επικίνδυνος και διχοτομικός ο «Νέος Ρεαλισμός» του Χάρη

Εκφράζουμε τη μεγάλη μας ανησυχία για τη τροπή την οποία προσλαμβάνει η διαχείριση του κυπριακού ιδιαίτερα ενόψει της νέας Πενταμερούς, αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ οφείλει να τοποθετηθεί εάν η προσέγγιση του «Νέου Ρεαλισμού» που αναλύει ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Καθημερινή» αποτελεί επίσημη θέση, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Δημοκρατικό Κόμμα.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ οφείλει να τοποθετηθεί εάν η προσέγγιση του «Νέου Ρεαλισμού» που αναλύει ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Καθημερινή» αποτελεί επίσημη θέση.

Μέσα από τη συνέντευξη Χάρη Γεωργιάδη αναδεικνύεται ξεκάθαρα η πρόθεση αλλαγής της βάσης της λύσης, σε μια Συμφωνημένη Διχοτόμηση μέσω της Συνομοσπονδίας.

Διαφαίνονται επίσης:

• Η παραδοχή ότι η σχολή του «ρεαλισμού» στην οποία στηρίχθηκαν τα τελευταία χρόνια κάνοντας συνεχώς υποχωρήσεις για να βρεθεί λύση, απέτυχε παταγωδώς.
και
• ότι το ένα λάθος διαδέχεται ένα μεγαλύτερο λάθος, ο «Νέος Ρεαλισμός» με τον οποίο φαίνεται να συγκατατίθενται στην υπογραφή διχοτόμησης προκειμένου να βρεθεί λύση.

Σε ότι αφορά δε τα προτεινόμενα ΜΟΕ από πλευράς του κυρίου Αναστασιάδη, θα αποτελούσε ολέθριο σφάλμα η αποδοχή συζήτησης με οποιαδήποτε μορφή της λειτουργίας του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου γιατί κάτι τέτοιο αφορά το FIR το οποίο σημαίνει κυριαρχία.

Εκφράζουμε τη μεγάλη μας ανησυχία για τη τροπή την οποία προσλαμβάνει η διαχείριση του κυπριακού ιδιαίτερα ενόψει της νέας Πενταμερούς.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα, δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούμε το ξεπούλημα της πατρίδας μας μέσω συμφωνημένης διχοτόμησης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση