ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΠΑ: Κατά βούληση στις δημαρχιακές εκλογές Αγλαντζιάς

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΗΠΑ θα συνεργαστούν με όποιον υποψήφιο εκλεγεί αναφέρεται στην ανακοίνωση

Newsroom K

Την απόφαση να πάει κατά βούληση στις δημαρχιακές εκλογές της Αγλαντζιάς έλαβε η Δημοκρατική Παράταξη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, το κόμμα συναντήθηκε με όλους τους υποψηφίους πλην του Κώστα Κόρτα και αποφάσισε να καλέσει τους φίλους και τα μέλη της να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα κατά βούληση.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ αφού συναντήθηκε, κατόπιν αιτήματος τους, με τους υποψήφιους Δημάρχους Αγλαντζιάς, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Μαρία Βασιλειάδου, Έφη Ξάνθου και Πανίκο Πέτρου και μετά από διεξοδικό διάλογο και συζήτηση, επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα σε σχέση με τις αναπληρωματικές δημαρχιακές εκλογές της 2ας Αυγούστου 2020:

1. Ο Δήμος Αγλαντζιάς αποτελεί ένα σημαντικό και δυναμικό Δήμο με προοπτικές, προσφορά και δυνατότητες που ξεπερνούν τα δημοτικά του όρια.

2. Σε μια περίοδο ομολογουμένως δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις, με τα σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και ο τόπος μας, θα έπρεπε να πρυτανεύσουν διαφορετικές λογικές και προσεγγίσεις. Οι αναπληρωματικές εκλογές δεν θα έπρεπε να αποτελέσουν πεδίο για άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις και επίδειξης κομματικής ισχύος. Το φρόνιμο και το συνετό κατά την άποψη μας θα ήταν η συνειδητή προσπάθεια εξεύρεσης υποψηφιότητας ευρύτερης αποδοχής που θα επέτρεπε ευρύτερες συνεργασίες και συνέργειες για την καλύτερη προοπτική της Αγλαντζιάς, στέλλοντας παράλληλα, το σωστό μήνυμα στην κοινωνία.
Δυστυχώς, αντί το ενδιαφέρον να επικεντρωθεί στα καυτά προβλήματα του Δήμου και των δημοτών της Αγλαντζιάς και με βάση κοινό όραμα και συλλογική προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες συνθήκες που ταλανίζουν τους πολίτες, με λύπη διαπιστώνουμε ότι έχουν αρχίσει πρόωρα οι σχεδιασμοί και οι συνειρμοί για μελλοντικές κομματικές συμμαχίες με μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο πολιτικό και κομματικό ορίζοντα.

3. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, αφού άκουσε με προσοχή τις απόψεις των υποψηφίων Δημάρχων και στάθμισε τα υφιστάμενα δεδομένα, αποφάσισε όπως καλέσει τους φίλους και τα μέλη της να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα κατά βούληση.

Η Δημοτική μας Ομάδα, που σήμερα εκπροσωπείται με δυο Δημοτικούς Συμβούλους που κατά γενική ομολογία συμβάλλουν ενεργά και δημιουργικά με προτάσεις και θέσεις στις αποφάσεις του Δήμου, θα συνεργαστεί υπεύθυνα και έντιμα με οποιονδήποτε / οποιανδήποτε υποψήφιο/-α εκλεγεί για το καλό της Αγλαντζιάς και των δημοτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση