ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελένη Θεοχάρους στην «Κ»: Θα είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ

Εχω ξεκαθαρίσει στον Νικόλα Παπαδόπουλο ότι οι θέσεις μου στο Κυπριακό και σε όλα τα μείζονα ζητήματα παραμένουν αναλλοίωτες και το σέβεται

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Θα είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ» δηλώνει σε συνέντευξή της στην «Κ» η Ελένη Θεοχάρους, τονίζοντας ότι παρά τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές, η μεταξύ τους συνεργασία είναι έντιμη και με πλήρη αλληλοσεβασμό. Αναφερόμενη στην Αλληλεγγύη, λέει ότι στόχος είναι η ανασύσταση του κινήματος και υποστηρίζει ότι υπήρξαν άτομα που είχαν αναλάβει εργολαβικά την προσωπική της εξουδετέρωση και τη διάλυση της Αλληλεγγύης, αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις έναντι τρίτων. «Όσοι γνωρίζουν θα μιλήσουν σύντομα» επισημαίνει η κα Θεοχάρους. Ασκεί έντονη κριτική στον κ. Χριστοδουλίδη για τον τρόπο που αντιμετώπισε την Αλληλεγγύη κατά τον σχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου και τονίζει ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της είπε ότι διόρισε τον Γιωργάλλα υπουργό με υπόδειξη Σιζόπουλου. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΔΗΣΥ, η κα Θεοχάρους εκτιμά ότι ο Συναγερμός θα πάει στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, διασυνδέοντας μια τέτοια εξέλιξη με πιθανή επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

–Θα είστε υποψήφια στις ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ;

Μού έγινε πρόταση και μετά από σοβαρό προβληματισμό αλλά και εν τη απουσία συλλογικών οργάνων στην Αλληλεγγύη, αποφάσισα μόνη μου να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές με το ΔΗΚΟ. Υπήρξε όμως θερμή υποδοχή της απόφασής μου από πολλά μέλη του κινήματος.

 

Διαβάστε τη συνέντευξη στον Αντρέα Κημήτρη στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση