ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα για παύση του

H διαδικασία εξέτασης της ένστασης ορίστηκε στις 23 Μαΐου

ΚΥΠΕ

Καταχωρίσθηκε την Παρασκευή στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η διαδικασία εξέτασης της ένστασης ορίστηκε στις 23 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι του Οδυσσέα Μιχαηλίδη έχουν ετοιμάσει 72σέλιδη έκθεση, μέσα από την οποία προτίθενται να αντικρούσουν το αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα, για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Η αίτηση για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη καταχωρίσθηκε στις 26 Απριλίου μέσω των δικηγορικών γραφείων «Καλλής & Καλλής ΔΕΠΕ και Λ. Παπαφιλίππου & Σία ΔΕΠΕ».

Η Νομική Υπηρεσία είχε αναφέρει τότε πως «η αίτηση καταχωρίσθηκε ακολουθώντας τις σχετικές συνταγματικές πρόνοιες με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και για να αξιολογηθούν τα δεδομένα από το συμβούλιο, ως το μόνο αρμόδιο για να αποφασίσει εάν ο κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης είναι υπόλογος ανάρμοστης συμπεριφοράς, η οποία θα έχει ως συνέπεια την απόλυσή του από τη θέση του».

Την ίδια ημέρα, ο Γενικός Ελεγκτής εξέδωσε γραπτή δήλωσή στην όποια είχε αναφέρει ότι «η υλοποίηση των αντιποίνων δρομολογήθηκε εδώ και μήνες και τώρα μπαίνει στην τελική της φάση».

Όπως σημείωσε τότε η διαδικασία που ξεκίνησε «θα φέρει την κάθαρση και θα δοθεί η ευκαιρία να διαφανεί αυτός, του οποίου η συμπεριφορά είναι ανάρμοστη».

ΣΧΟΛΙΑ

Όταν Γεν. Εισαγγελέας και άλλοι ύπατοι αξιωματούχοι του κράτους για νομικά θέματα προσπαθούν να εξοντώσουν τον Γεν. Ελεγκτή (γιατί ξεσκεπάζει την σήψη και διαφθορά) και δοκίμασαν να σταματήσουν την υπόθεση με τον θάνατο του Θανάση ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδραση μας? Να ανησυχούμε όλοι. Αλλά όχι δεν κάνουμε τίποτε και τους αντέχουμε! Αχ Κύπρος, ως πότε θα τους αντέχεις αυτούς τους πρωταθλητές της διαφθοράς?

Jay
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση