ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ν.Χριστοδουλίδης: Η προσπάθειά μας δεν ακολουθεί την πεπατημένη

Η επίσκεψή του στον Αγρό και το Φεστιβάλ Ρόδου

Δελτίο Τύπου

Την κοινότητα Αγρού και το τοπικό Φεστιβάλ Ρόδου επισκέφθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την κοινότητα, όπως επίσης την σημασία του πρωτογενούς τομέα, τόσο για την οικονομία της χώρας μας, όσο και για την κοινωνική συνοχή της υπαίθρου.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε επίσης σε σχέση με την υποψηφιότητά του ότι «Η προσπάθειά μας δεν ακολουθεί την πεπατημένη, αλλά έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία των πολιτών, σε ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα συμμετοχικής δημοκρατίας», προσθέτοντας πως «είναι γι’ αυτό τον λόγο που γίνεται αυτή η άνευ προηγουμένου κριτική, η οποία ξεφεύγει σε πολλές των περιπτώσεων, αφού χρησιμοποιείται και υβριστικός λόγος». Τόνισε παράλληλα, ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν θα ακολουθήσουν την ίδια οδό. «Αυτό είναι το μήνυμα στις χιλιάδες του κόσμου που μας στηρίζουν και εργάζονται συλλογικά για αυτή την προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε τον διάλογο με την κοινωνία» είπε.

Αναφερόμενος στην ενίσχυση της προσφοράς του αγροτικού τομέα, σημείωσε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί η αγροτεχνολογία, τα ευρωπαϊκά κονδύλια και άλλα εργαλεία, τα οποία θα ενισχύσουν την προσπάθεια και θα αντιμετωπίσουν παράλληλα τις συνέπειες όπως προκύπτουν από την κρίση στην Ουκρανία, ως αποτέλεσμα της Ρωσικής εισβολής.

Θα πρέπει όπως είπε, «μέσα από ένα ξεκάθαρο πλάνο και προσανατολισμό να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας, ώστε να διευρύνουμε την ίδια στιγμή και την παραγωγική βάση της κυπριακής οικονομίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση