ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σοφοκλέους: Επιμένω στις δηλώσεις μου για Πλατή

Τεκμηριωμένα τα όσα έχω πει, έτοιμος να καταθέσω ενώπιον δικαστηρίου λέει ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου

Newsroom K

«Αναμένω από τον κ. Πλατή την ανάληψη των ευθυνών του για τους ψιθύρους γύρω από το Συνεργατισμό. Όσο για τις ανυπόστατες κατηγορίες του περί συκοφαντίας και τις απειλές για παραπομπή του θέματος στη Δικαιοσύνη, είμαι στην διάθεσή του, απόλυτα έτοιμος να καταθέσω ενώπιον δικαστηρίου όλα τα σχετικά στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα έχω δηλώσει» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου Μιχάλης Σοφοκλέους.

Ο κ. Σοφοκλέους επανέλαβε μέσω ανακοίνωσης τα όσα έχει πει από το πρωί γύρω από το ζήτημα του Στέλιου Πλατή και τη ψιθυρολογία για τον συνεργατισμό, επιμένοντας εν πολλοίς στη θέση του και στοιχειοθετώντας την, μέσα από δηλώσεις και αναρτήσεις του κ. Πλατή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης:
Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των νομικών Συμβούλων του κυρίου Στέλιου Πλατή, επιθυμώ να αναφέρω τα εξής:

- Επαναλαμβάνω τη θέση που εξέφρασα στην τηλεοπτική εκπομπή του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου «Πρωινή Ενημέρωση» και στην οποία ανέφερα ότι ο κ. Στέλιος Πλάτης, οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων και υπεύθυνος του οικονομικού επιτελείου του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου, την 22η και 24η Νοεμβρίου 2017 ανέπτυξε έντονη ρητορική τόσο με αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα (facebook) όσο και στην εκπομπή «Πρωινή Επιθεώρηση» του ραδιοφωνικού σταθμού Πολίτης 107.6, η οποία στρεφόταν εναντίον της αξιοπιστίας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, παρομοιάζοντας την μάλιστα με τη Λαϊκή Τράπεζα.

- Αναφέρθηκα ακόμη σε επιστολή ημερομηνίας 10 Ιανουαρίου 2018 που αποστάληκε από συμβουλευτική εταιρεία προς συνταξιοδοτικά ταμεία Ημικρατικών Οργανισμών, με την οποία δόθηκε συμβουλή απομάκρυνσης όλων των καταθέσεων τους από τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.

- Παραπέμπω σε σημερινές δηλώσεις του κ. Δημήτρη Ταξιτάρη, ιδρυτή και Προέδρου της συμβουλευτικής εταιρείας Symmetria F.S. Ltd στην ιστοσελίδα InBusiness News, σύμφωνα με τις οποίες: «η Symmetria δημιουργήθηκε από τον ίδιο και έχει δικό της συμβούλιο στο οποίο δεν συμμετέχει ο Στέλιος Πλάτης, ούτε και είναι μέτοχος της εταιρείας. Παράλληλα εξήγησε πως ο ίδιος είναι Γενικός Διευθυντής του Ομίλου MAP S. Platis, που δημιουργήθηκε από τον κ. Στέλιο Πλατή, ο οποίος πλέον έχει το ρόλο του μη εκτελεστικού Προέδρου».

Η σχέση και η σύνδεση μιλά αφ’ εαυτής

Θα περιοριστώ στα πιο πάνω, μη επιθυμώντας να ακολουθήσω τον κ. Στέλιο Πλατή στη νομικοποίηση αυτού του σοβαρού πολιτικού θέματος. Όπως και στην περίπτωση που είχε προτείνει λύσεις εκτός τρόικας, έτσι και τώρα, ο υπεύθυνος του οικονομικού επιτελείου του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου δείχνει δυστυχώς έτοιμος να θυσιάσει το καλό του τόπου για άλλους σκοπούς.

Αναμένω από τον κ. Πλατή την ανάληψη των ευθυνών του για τους ψιθύρους γύρω από το Συνεργατισμό. Όσο για τις ανυπόστατες κατηγορίες του περί συκοφαντίας και τις απειλές για παραπομπή του θέματος στη Δικαιοσύνη, είμαι στην διάθεσή του, απόλυτα έτοιμος να καταθέσω ενώπιον δικαστηρίου όλα τα σχετικά στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα έχω δηλώσει.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση