ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τραμπουκισμούς από το Προεδρικό καταγγέλλει ο Τσίγκης – Στην αντεπίθεση ο Αντωνίου

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Διασπορά Ειδήσεων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Καλεσμένος βρέθηκε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων», Χρίστος Τσίγκης με αφορμή και με την χθεσινή του ανάρτηση για το Προεδρικό και τις εκλογές στο Δήμο Στροβόλου.

O κ. Τσίγκης έκανε λόγο για τραμπουκισμός, αναφέροντας ότι συγκεκριμένα πρόσωπα τηλεφωνούσαν σε δικά του άτομα για να μην στηρίξουν την υποψηφιότητα του, για την Δημαρχία Στροβόλου.

Ξεκαθάρισε, ότι μίλησε με τον Πρόεδρο και τόνισε ότι δέχεται πόλεμο η υποψηφιότητα του, κατονομάζοντας μάλιστα ότι πρόκειται για τους συνεργάτες του ΠτΔ στο Προεδρικό, ενώ αναφέρθηκε και στην Πρώτη Κυρία.

Επιπρόσθετα επισήμανε ότι η ΔΗΠΑ είπε ότι είναι χαμένη με την συμμετοχή της, στην Κυβέρνηση. Μάλιστα ο κ. Τσίγκης δεν έμεινε εκεί, αφού ανέφερε ότι η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί το Προεδρικό και ο ΠτΔ διαλύουν τα κόμματα του κέντρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τσίγκης

 

Αντωνίου: Δεν πολεμήθηκε ο κ. Τσίγκης

Από πλευράς του ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, μιλώντας για το όλο ζήτημα, τόνισε ότι ο κ. Τσίγκης δεν πολεμήθηκε, τουλάχιστον δεν έχει διαπιστώσει κάτι τέτοιο.

Δεν μπορεί ο κ. Τσίγκης, να λέει ότι υπάρχει συμμορία, τόνισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν βλέπει κάτι μεμπτό στη συνεργασία ΠτΔ-ΔΗΠΑ και πάντα θα υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας.

Τέλος είπε δεν γίνεται να μιλά εναντίον του άλλο με αυτό τον τρόπο, προσθέτοντας ότι δεν είναι υπόλογος σε κανένα για το τι ψηφίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντωνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση