ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσίγκης για Προεδρικό - «Συμμορία εκλεκτών, συγγενών και κουμπάρων»

Χαμένη η ΔΗΠΑ από τη συμμετοχή στη συγκυβέρνηση, αναφέρει ο κ. Τσίγκης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την ήττα στις δημοτικές εκλογές σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χρίστος Τσίγκης. Με αφορμή την εμφάνισή του στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο κ. Τσίγκης έγραψε πως είναι συνηθισμένος και στις ήττες και στις νίκες και πως δεν είδε ποτέ κανένα συνυποψήφιο του ως εχθρό. Επίσης, ανέφερε πως «η ΔΗΠΑ μόνο χαμένη είναι από όλο αυτό που ονομάζεται δήθεν "συγκυβέρνηση"», ενώ χαρακτήρισε το Προεδρικό ως μια «συμμορία εκλεκτών, συγγενών και κουμπάρων».

Αυτούσια η ανάρτηση

Μια πρώτη ανάλυση με βάση την προσωπική μου αντίληψη για τα αποτελέσματα της δημαρχίας Στροβόλου.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καθαρά πολιτικό, περισσότερο τεχνοκράτη, αλλά έχω πλήρη αντίληψη της πολιτικής και της πολιτικής διαχείρισης. Είμαι συνηθισμένος και στις ήττες και στις νίκες και δεν είδα ποτέ κανένα συνυποψήφιο μου ως εχθρό.

Μίλησα για ανέντιμη εκλογική αναμέτρηση. Δεν εκτιμώ και δεν μου αρέσουν οι τραμπουκισμοί και οι ακραίες νοοτροπίες τις οποίες κάποιοι χρησιμοποίησαν εις βάρος μου. Εγώ συμπεριφέρομαι πολιτικά έντιμα και ότι έχω να πω του άλλου το λέω ευθέως. Επενδύω στην παραγωγή θέσεων και προτάσεων προς όφελος των πολλών.

Μετά τα ποσοστά του Φειδία τον οποίο συγχαίρω που τόλμησε και τάραξε τα νερά - ακόμη και αν δεν γνωρίζει όλα τα πολιτικά ζητήματα, μπράβο του που πήρε στην κάλπη κόσμο που απείχε. Παράλληλα μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, όλοι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το προεδρικό έχασε τον προσανατολισμό του για το τι ακριβώς υπηρετεί, αφού εργάζεται ως "συμμορία εκλεκτών, συγγενών και κουμπάρων" και δυστυχώς όσοι το κάνουν του πρώτου που κάνουν ζημιά ανεπανόρθωτη είναι του ίδιου του ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης - Nikos Christodoulides - εξού και τα ποσοστά αποδοχής της κοινής γνώμης που λαμβάνει. Η δική μου άποψη είναι ξεκάθαρη από τις προεδρικές - η ΔΗΠΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της οποίας είμαι στέλεχος μόνο χαμένη είναι από όλο αυτό που ονομάζεται δήθεν "συγκυβέρνηση".

Θα τα λέμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση