ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Tο Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα γιορτάζει το βιβλίο

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΕΝ ΤΥΠΟΙΣ διοργάνωνται ποικίλες εκδηλώσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου, 23 Απριλίου, το Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΕΝ ΤΥΠΟΙΣ παρουσιάζουν μια επιλογή βιβλίων τέχνης από τη συλλογή του εκδοτικού οίκου.

Στις 11:00 η εκδότρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του εκδοτικού οίκου ΕΝ ΤΥΠΟΙΣ κ. Βούλα Κοκκίνου θα παρουσιάσει σε βιβλιόφιλους και φοιτητές τη διαδικασία δημιουργίας βιβλίων τέχνης. Η παρουσίαση θα εστιαστεί σε μονογραφίες και συλλογικά βιβλία καλλιτεχνών, κατάλογους Μπιενάλε Τέχνης, που δημιουργήθηκαν από τη Βούλα Κοκκίνου και ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ο εκδοτικός οίκος ΕΝ ΤΥΠΟΙΣ ιδρύθηκε το 1996. Από την ίδρυσή του έθεσε ως προτεραιότητά του την υποστήριξη και συμβολή προς τα πολιτιστικά δρώμενα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Η παρουσίαση των βιβλίων θα λάβει χώρα στο Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα, το Σάββατο 23 Απριλίου από τις 10:00 - 18:00. Τα βιβλία που θα παρουσιαστούν θα διατίθενται προς πώληση.

 

 

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση