ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γνωρίζουμε την Νίνα σε μια μοναδική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους

Στο Βιβλιοπωλείο Πάργα (Τσερίου)

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι Εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Γιόλα Δαμιανού-Παπαδοπούλου σαςπροσκαλούν να γνωρίσετε τη Νίνα. Ελάτε να μουσικονιαουρίσουμε και μουσικογαυγίσουμε παρέα με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Αφροδίτη Δερματά (Lονe fm 100.7) και Δημήτρη Δερματά (Deejay radio 93.5).

Τετάρτη 21 Ιουνίου
Στις 18:30

Στο Βιβλιοπωλείο Πάργα (Τσερίου)

Η Νίνα είναι ένα μικρό κακοποιημένο αδέσποτο γατί που η τύχη την έφερε στην πόρτα ενός σπιτιού κι απ’ τα αλώνια βρέθηκε... στα σαλόνια.

Μεγαλώνει κι εκπαιδεύεται πλάι στους θετούς γονείς της. Δε γνωρίζει τίποτα από τον κόσμο των γάτων. Οι αδέσποτοι γάτοι την αποστρέφονται γιατί κάνει, λένε, ανθρώπινη ζωή και ότι δεν ανήκει στη φάρα τους. Την προκαλούν ωστόσο να κάνει μαζί τους ένα ολονύχτιο ταξίδι στο κοινόβιο των γάτων.Για τη Νίνα είναι θέμα τιμής να αποδείξει πως είναι γνήσια γάτα και δεν έχει μεταλλαχθεί σε άνθρωπο. Έτσι ξεκινά το ολονύχτιο ταξίδι στον κόσμο των γάτων που θα την βάλει σε πολλές περιπέτειες. «Είμαι γνήσια γάτα που έμαθα να ζω κοντά στον άνθρωπο και να ανταποδίδω την αγάπη που παίρνω»

 

Εκδόσεις Τελεία
Τσερίου & Νάξου 2
2043 Στρόβολος
Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ. (+357) 22 028 001
e-mail: info@teleiabooks.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ