ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Η επέλαση των κόμικς στα Λεύκαρα»

5η Μαθητική Λογοτεχνική Διημερίδα

Δελτίο Τύπου

Το Λύκειο Ακροπόλεως, το Περιφερειακό Γυμνάσιο και Λύκειο Λευκάρων, το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick, η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Υφυπουργείο Πολιτισμού συνδιοργανώνουν λογοτεχνική διημερίδα με τίτλο: «Η επέλαση των κόμικς στα Λεύκαρα». Η διημερίδα, η οποία απευθύνεται σε μαθητές/τριες Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου (8:30 - 21:00) και το Σάββατο 20 Απριλίου (9:00 - 14:00), στο Περιφερειακό Γυμνάσιο και Λύκειο Λευκάρων.

Οι μαθητικές λογοτεχνικές διημερίδες διοργανώνονται για πέντε χρόνια στα Λεύκαρα κι επιδιώκουν να προωθήσουν τη φιλαναγνωσία στο σχολικό περιβάλλον και να καταστήσουν τη Λογοτεχνία, και το βιβλίο γενικότερα, ένα απαραίτητο εργαλείο για τους εφήβους, μέσα από το οποίο θα μπορούν να βλέπουν τον κόσμο με βλέμμα «λογοτεχνικό», ενισχύοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Η φετινή λογοτεχνική διημερίδα έχει ως θέμα το κόμικ και για την πραγματοποίησή της συνεργάζονται:

Μιράντα Βατικιώτη

Τζούλια Γεωργιάδου

Soloύp (Αντώνης Νικολόπουλος)

Acapella Solo Loop (Δημήτρης Σπύρου)

24342421, 24342754, 22490510, comiclefkara@gmail.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ