ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μέχρι τις 14 Απριλίου οι ενστάσεις για τα υποψήφια έργα για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας

Από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας

ΚΥΠΕ

Λήγει στις 14 Απριλίου 2022 η περίοδος ενστάσεων σε σχέση με τον κατάλογο των υποψήφιων έργων για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για εκδόσεις του έτους 2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ο προκαταρκτικός κατάλογος των υποψήφιων έργων για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για εκδόσεις του 2021 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΑΝ.

Σε περίπτωση μη εντοπισμού στον κατάλογο (από τους ίδιους τους συγγραφείς ή εικονογράφους) οποιουδήποτε έργου που έχει εκδοθεί το έτος 2021 και κατατεθεί στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη, ή διαφωνίας αναφορικά με την κατάταξή του σε συγκεκριμένη κατηγορία, μπορεί να υποβληθεί γραπτή ένσταση στην ταχυδρομική διεύθυνση Πολιτιστικές Υπηρεσίες, Ιφιγενείας 27, 2007 Στρόβολος ή στο φαξ 22809872 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mthoma@culture.moec.gov.cy.

Όλες οι ενστάσεις θα πρέπει να απευθύνονται στον Αναπληρωτή Διευθυντή Πολιτιστικών Υπηρεσιών, υπόψη Μαρίας Θωμά.

Το έργο θα πρέπει να εμπίπτει στις κατηγορίες των Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίας.

Σημειώνεται ότι «μετά τη λήξη της περιόδου αυτής και αφού ολοκληρωθεί η εξέταση των ενστάσεων, ο κατάλογος ανακοινώνεται εκ νέου, ενημερωμένος και οριστικοποιημένος, και παραδίδεται στα μέλη των Κριτικών Επιτροπών Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίας προς εξέταση και δεν θα γίνουν δεκτές ενστάσεις για συμπερίληψη έργων στον κατάλογο μετά την οριστικοποίησή του».

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν τον κατάλογο στην ιστοσελίδα https://enimerosi.moec.gov.cy/e/apy στις ανακοινώσεις της ημερομηνίας 14/03/2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση