ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Αιγιαλούσης Γεύσεις»

Το Βιβλιοπωλείον-Καφεαναγνωστήριον «Το Έρμα» παρουσιάζει το βιβλίο του Γιώργου Πτωχόπουλου

Newsroom K

To Βιβλιοπωλείον-Καφεαναγνωστήριον «Το Έρμα» και οι Εκδόσεις Αιγαίον παρουσιάζουν το βιβίο του Γιώργου Πτωχόπουλου με τίτλο  «Αιγιαλούσης Γεύσεις». Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η συγγραφέας Νάσα Παταπίου και ο ηθοποιός Αντώνης Κατσαρής και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα. 

«Το μεγαλείο της γιαλουσίτικης μαγειρικής, αλλά και της μαγειρικής όλων των χωριών της Κύπρου, είναι η ισορροπία και η αξιοποίηση όλων των αγαθών που παράγει η γη μας. Οι μανάδες μας, με λίγα υλικά, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και πιστές στους ρυθμούς της φύσης έφτιαχναν πλούσια πιάτα. Κυριαρχούσαν στο τραπέζι μας τα άγρια χόρτα, βραστά ή τηγανιτά, με αυγά, με όσπρια, με κρέας, με ψάρι, που τα συνόδευαν το ψωμί και το ελαιόλαδο, το αλάτι της θάλασσας και ο πανταχού παρών χυμός του λεμονιού ή του κιτρόμηλου».(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

Πληροφορίες

Πότε/Πού: Βιβλιοπωλείον – Καφεαναγνωστήριον «Το Έρμα», την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στις 19:00. Έκτορος 43, παλιά Λευκωσία, (πλησίον πύλης Αμμοχώστου, εντός των τειχών). 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22346770

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Η βιογραφία θα είναι γραμμένη από τον ομότεχνό του Μπλέικ Μπέιλι, γνωστό μεταξύ άλλων για τις βιογραφίες του Τζον Τσίβερ και του Ρίτσαρντ Γέιτς

Βιογραφία του Ροθ το 2021

Η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Αμερικανού συγγραφέα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου 2021
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Oι κανόνες που έδινε στους ηθοποιούς ο Λευτέρης Βογιατζής δεν ήταν κανόνες τού πώς να παίζεις, αλλά τού «πώς να διαθέτεις τον εαυτό σου»

«Εψαχνε κάθε λέξη...»

Τα πρακτικά της διημερίδας εκδόθηκαν σε ένα τόμο με τίτλο «Ο σκηνοθέτης, ο ηθοποιός Λευτέρης Βογιατζής»
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ