ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:25
 

Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Αιγιαλούσης Γεύσεις»

Το Βιβλιοπωλείον-Καφεαναγνωστήριον «Το Έρμα» παρουσιάζει το βιβλίο του Γιώργου Πτωχόπουλου

Newsroom K

To Βιβλιοπωλείον-Καφεαναγνωστήριον «Το Έρμα» και οι Εκδόσεις Αιγαίον παρουσιάζουν το βιβίο του Γιώργου Πτωχόπουλου με τίτλο  «Αιγιαλούσης Γεύσεις». Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η συγγραφέας Νάσα Παταπίου και ο ηθοποιός Αντώνης Κατσαρής και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα. 

«Το μεγαλείο της γιαλουσίτικης μαγειρικής, αλλά και της μαγειρικής όλων των χωριών της Κύπρου, είναι η ισορροπία και η αξιοποίηση όλων των αγαθών που παράγει η γη μας. Οι μανάδες μας, με λίγα υλικά, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και πιστές στους ρυθμούς της φύσης έφτιαχναν πλούσια πιάτα. Κυριαρχούσαν στο τραπέζι μας τα άγρια χόρτα, βραστά ή τηγανιτά, με αυγά, με όσπρια, με κρέας, με ψάρι, που τα συνόδευαν το ψωμί και το ελαιόλαδο, το αλάτι της θάλασσας και ο πανταχού παρών χυμός του λεμονιού ή του κιτρόμηλου».(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

Πληροφορίες

Πότε/Πού: Βιβλιοπωλείον – Καφεαναγνωστήριον «Το Έρμα», την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στις 19:00. Έκτορος 43, παλιά Λευκωσία, (πλησίον πύλης Αμμοχώστου, εντός των τειχών). 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22346770

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Τα βιβλία αυτά παρασύρουν τους αναγνώστες στα βήματα των σπουδαιότερων προσώπων στον τομέα των social media.

4 must read βιβλία για τα social media

Παρακάτω σας προτείνουμε βιβλία με τις βιογραφίες ανθρώπων που με τις εφαρμογές που δημιούργησαν ανέβασαν την επικοινωνία ...
Newsroom K
 |  ΒΙΒΛΙΟ
X