ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Rock and Roll με τους The Zilla Project & DJ Claudio

Η τετράδα της κυπριακής blues-rock μπάντας θα σας ενθουσιάσει

Δελτίο Τύπου

Αυτοσχεδιασμός, χορευτές που στριφογυρίζουν στο πάτωμα, φουρό που αποκαλύπτονται κάτω από τις φούστες, στροφές, τούμπες και πετάγματα στον αέρα. Αυτό είναι το rock ‘n’ roll που ξεσηκώνει σε σημείο τρέλας και αυτό είναι που θα παρουσιάσουν οι The Zilla Project στο Faneromeni16. Η rock ‘n’ roll αναβιώνει στην Κύπρο του 2016 θέτοντας τον ίδιο ακριβώς στόχο, όπως τότε που πρωτοεμφανίστηκε στα 50s: διασκέδαση και χορό μέχρι τελικής πτώσεως! 

Η τετράδα της κυπριακής blues-rock μπάντας, όπου κι αν εμφανιστεί -είτε στο Λονδίνο είτε στην Κύπρο- καταφέρνει να ενθουσιάζει το κοινό με τις ανατρεπτικές μουσικές επιλογές τους. Δικές τους συνθέσεις ανακατεμένες με κλασικά Blues, Soul, Funk & Rock ‘n’ Roll κομμάτια δένουν αρμονικά φτιάχνοντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα! Ακόμα και οι πιο… ανυποψίαστοι θα παρασυρθούν σε Lindy hop φιγούρες, κι ας μην τις ξέρουν, ζώντας την εμπειρία του χορού έτσι όπως τη ζούσαν οι φαν του Elvis στα 50s.

Αυτό θα γίνει και στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου, στα πλαίσια του φεστιβάλ Faneromeni16!

Το συγκρότημα που μετρά μια πορεία πέντε χρόνων με έντονη παρουσία σε μικρά και μεγάλα φεστιβάλ, μουσικές σκηνές και μπαρ με ζωντανή μουσική σε όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, αποτελούν οι Μανώλης «Big Mo» Βουράκης (φωνητικά και κιθάρες), Νικόλας «Honeyman» Μελής (πλήκτρα), Λοΐζος Παφίτης (μπάσο) και Στέφανος «Medicine man» Μελετίου (τύμπανα).

Πότε/πού: Πέμπτη 21 Ιουλίου, 9:00 μ.μ., Φανερωμένης 86-90, παλιά Λευκωσία

Eίσοδος ελεύθερη 

Πληροφορίες: www.boccf.org | facebook/boccf | Τηλέφωνο: 22 128157|

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση