ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Γ. Κότσιρας θα υπογράψει το CD του «Ψεύτης Καιρός» στους φαν του

Η νέα δουλειά του καλλιτέχνη μόλις κυκλοφόρησε και θα βρεθεί στο νησί για την παρουσίαση

Δελτίο Τύπου

Ο Γιάννης Κότσιρας θα βρεθεί στο κατάστημα των Public Λεμεσού τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου από τις 7:00 μέχρι τις 8:00 το βράδυ για να υπογράψει το νέο του CD «Ψεύτης Καιρός» που μόλις κυκλοφόρησε.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του συνεργασία στον κύκλο τραγουδιών με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου ο καλλιτέχνης επανέρχεται στη δισκογραφία με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ, που υπογράφουν καθιερωμένοι και τιμημένοι δημιουργοί του παρελθόντος αλλά και νέοι ταλαντούχοι που παίρνουν το δικό τους μονοπάτι στον πολύχρωμο κόσμο του ελληνικού τραγουδιού.

Στο έργο αυτό ο Γιάννης Κότσιρας, που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ερμηνευτικής του διαδρομής, με ωριμότητα και ασύγκριτη ποιότητα φωνής, συνεχίζει να παρουσιάζει και τη δημιουργική του πλευρά στο στίχο και τη σύνθεση, εξελίσσοντας το χάρισμά του αυτό κάθε φορά.

Στο cd συνυπάρχει ισότιμα μια μεγάλη παρέα δημιουργών και τραγουδοποιών που παρά τις διαφορετικές ηλικίες αλληλοσυμπληρώνονται και συνδιαλέγονται μέσα από τη μουσική και το λόγο, παρασύροντας ο ένας τον άλλον στην ολοκλήρωση του μουσικού τους παραμυθιού.

Ο Κώστας Παρίσσης ανέλαβε την ενορχήστρωση των κομματιών, οι Imam baildi έδωσαν τη δική τους μοναδική εκδοχή στο τραγούδι «Στα ίδια δίχτυα», η Ελένη Τσαλιγοπούλου στάθηκε δίπλα στον Γιάννη Κότσιρα σε ένα υπέροχο τραγούδι. Παραγωγός του cd ο Νεκτάριος Κόκκινος που εργάστηκε επί δύο χρόνια μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, ακούγοντας, επιλέγοντας και απολαμβάνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Το νέο cd του Γιάννη Κότσιρα «Ψεύτης καιρός» μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Public στην Κύπρο. 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

X