ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:11
 

Με τα τραγούδια γίνονται θαύματα

Φιλανθρωπική συναυλία «Δίνουμε φτερά στον Μιχαήλ Άγγελο» με καλλιτέχνες που ξέρουν να αγαπούν

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Φιλανθρωπική Συναυλία με τίτλο «Δίνουμε φτερά στον Μιχαήλ Άγγελο» με ελεύθερη είσοδο διοργανώνουν οι διευθύντριες, το διδακτικό προσωπικό, ο Σύνδεσμος Γονέων και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δασούπολης, την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 από τη 1:00 μ.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ. στην αυλή του σχολείου τους, με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για στήριξη του Μιχαήλ - Άγγελου Μιχαηλίδη, 6 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και θα μεταβεί στις ΗΠΑ στο St.Luis Children Hospital για εξειδικευμένη επέμβαση και αποκατάσταση. Το κόστος της επέμβασης και της αποκατάστασης που θα ακολουθήσει ανέρχεται στις 80.000 ευρώ 

Στη φιλανθρωπική συναυλία θα παρουσιαστούν αξιόλογοι καλλιτέχνες από τον κυπριακό καλλιτεχνικό χώρο με Οκταμελή Ορχήστρα υπό την καθοδήγηση του Αχιλλέα Τσαγγαρίδη. Συγκεκριμένα θα τραγουδήσουν οι Δημήτρης Φανής, Δημήτρης Μακρής, Δημήτρης Μεσημέρης, οι Τρίο Λεβάντε, η Βασιλική Χατζηαδάμου, η Χριστιάνα Παύλου, η Μαρία Θεοδότου και η Χορωδία του Δημοτικού σχολείου Δασούπολης.

Ο Μιχαήλ - Άγγελος Μιχαηλίδης, εξαιτίας σοβαρής προωρότητας και άλλων προβλημάτων, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια της οποίας, η εγκεφαλική παράλυση καθώς και σοβαρά κινητικά προβλήματα. Ο Μιχαήλ Άγγελος θεωρήθηκε καλός υποψήφιος για την επέμβαση και η μετάβασή του στην εν λόγω κλινική είναι επιβεβλημένη.
Η Φιλανθρωπική Συναυλία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη και του δήμαρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Όλοι οι συμμετέχοντες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εντελώς δωρεάν και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας, γιατί ο Μιχαήλ Άγγελος είναι μεν μαχητής, αλλά με στρατό αγάπης από πίσω θα τα καταφέρει ακόμη πιο εύκολα.

 

Στοιχεία για τραπεζική κατάθεση


Με άδεια του Υπουργείου Εσωτερικών (Αρ.:Φ.Π.21/2018), λειτουργεί λογαριασμός στην Τράπεζα Κύπρου, όπου μπορούν να γίνονται καταθέσεις για την επέμβαση, καθώς και την αποκατάσταση που θα χρειαστεί ο Μιχαήλ Άγγελος. Όνομα Κατόχου λογαριασμού: MICHAELIDES AL. AND THEODOSIOU GAV. FOR AC MICHAIL- ANGELOS και ο αριθμός IBAN είναι CY22 0020 0195 0000 3570 3070 0142.

Συντελεστές
Λαμβάνουν μέρος οι ερμηνευτές: Δημήτρης Φανής, Δημήτρης Μακρής, Δημήτρης Μεσημέρης, Τρίο Λεβάντε, Βασιλική Χατζηαδάμου, Χριστιάνα Παύλου, Μαρία Θεοδότου, Χορωδία Δημοτικού σχολείου Δασούπολης.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ξένιος Ευαγγέλου (τύμπανα/κρουστά), Αχιλλέας Τσαγγαρίδης (μπάσο), Ντάνης Ιακώβου (κιθάρα ακουστική/ηλεκτρική), Θεόδουλος Βακανάς (μπουζούκι Βιολί), Γιώργος Δημητρίου (μπουζούκι/λαούτο), Άριστος Χριστοδούλου (πλήκτρα), Ιάκωβος Πάρπας (πνευστά), Νίκος Παπαλεοντίου (ακουστική κιθάρα). Ηχολήπτης της συναυλίας ο Χρίστος Χρυσάνθου.
Μηχανήματα Ήχου: ANO SOUND CONTROL LTD.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Αχιλλέας Τσαγγαρίδης, Media Organizing, Planning, Sponsoring:
Klaketacy Productions, Σοφία Τσαγγαρίδου.

Περισσότερες πληροφορίες: Link: https://www.facebook.com/events/332487427382524/ και page: @achilleastsangaridesmusic

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Μέσα από τα λιγότερο γνωστά τους τραγούδια, η Αλέξια αναδεικνύει ποιες ήταν, τι ένοιωθαν για όσα συνέβαιναν γύρω τους στον κόσμο

A Jazzy Christmas Night με την Αλέξια

Ερμηνεύει ορισμένα από τα πιo αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κινηματογραφικά τραγούδια εποχής, από τις αρχές του 1900 και από ...
Newsroom K
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X