ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Μπεν Άφλεκ γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στον νέο «Μπάτμαν»

Θα είναι η πέμπτη φορά που ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον γνωστό ήρωα των κόμικς

Newsroom K

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Warner Bros Entertainment στο CinemaCon του Λας Βέγκας, ο Μπεν Άφλεκ αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία Μπάτμαν, η οποία θα έχει να κάνει αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο ήρωα. 

Είχε, άλλωστε, πρόσφατα ανακοινωθεί και από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει γράψει τη δική του ταινία με πρωταγωνιστή τον γνωστό ήρωα. Αυτό, ωστόσο, που δεν ήτανε γνωστό στη συγκεκριμένη φάση ήταν εάν το στούντιο είχε δώσει άδεια στον ηθοποιό για να προχωρήσει με το εγχείρημά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ταινία που ανακοινώθηκε θα είναι η πέμπτη στο σύνολό της φορά που ο Αμερικανός ηθοποιός θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον Μπάτμαν. Μετά από την ταινία «Batman V Superman: Dawn of Justice», ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο και στην αναμενόμενη ταινία «Suicide Squad», καθώς και στα δύο επόμενα «Justice League» της DC Comic (σε δύο μέρη).

Κανένας από τους προηγούμενους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τον ήρωα δεν το έχει κάνει για τόσες πολλές φορές.

 

 

 

 

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021

Ο Μπάτμαν έγινε 80 ετών

Προς τιμήν των 80ων γενεθλίων του Μπάτμαν, το εμβληματικό σήμα της νυχτερίδας θα «λάμψει» πάνω από έντεκα πόλεις σε όλο ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X