ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ & Μάικλ Πένα στο Όριεντ Εξπρές

Ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και επίσης υποδύεται τον Ηρακλή Πουαρό

ΠΗΓΗ: skai.gr

Οι Τζόνι Ντεπ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζούντι Ντεντς, Μισέλ Φάιφερ και Μάικλ Πένα εντάχθηκαν στο καστ του ριμέικ της ταινίας «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές» παραγωγής της 20th Century Fox.

Η Αντζελίνα Τζολί ήταν σε διαπραγματεύσεις τον Ιούνιο για να συμμετάσχει στην ταινία, αλλά από τότε προσπέρασε το ριμέικ.

Στο θρυλικό τρένο έχουν επιβιβαστεί επίσης οι Λούσι Μπόιντον, Τόμ Μπάτεμαν και Λέσλι Όντομ Τζούνιορ.

Ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και επίσης υποδύεται τον Ηρακλή Πουαρό.

Τα γυρίσματα αρχίζουν τον Νοέμβριο.

Το αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι μεταφέρθηκε πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1974 υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σίντνεϊ Λουμέτ, ο κατόρθωσε να διατηρήσει το ύφος της συγγραφέως και να εισάγει τον θεατή σε μια ατμόσφαιρα αγωνίας και μυστηρίου. Η ταινία έλαβε συνολικά έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Α’ ανδρικού ρόλου για τον Άλμπερτ Φίνεϊ στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, και τελικά κέρδισε το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

«Το "Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές" της Αγκάθα Κρίστι είναι μυστηριώδες, συναρπαστικό. Είναι τιμή μου να έχω αυτή τη φανταστική ομάδα ηθοποιών» ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Κένεθ Μπράνα, σύμφωνα με το Variety.com.

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Μπράνα, Ρίντλεϊ Σκοτ, Σάιμον Κίνμπεργκ, Μαρκ Γκόρντον, Αντίτια Σουντ, Μάικλ Σέφερ και Τζούντι Χόφλουντ. Ο Μάικλ Γκριν έγραψε το σενάριο και ο Στίβεν Άσμπελ επιβλέπει την παραγωγή για την FOX.

Το μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι κυκλοφόρησε το 1934. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν φόνο στο Όριεντ Εξπρές και ο Βέλγος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να επιλύσει την υπόθεση με ύποπτους πολλούς επιβάτες

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X