ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κινηματογράφος και μουσική από το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω»

Δίπλα στα ενετικά τείχη, στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, τις Τετάρτες από 13 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου προβάλλονται βραβευμένες ταινίες

ΚΥΠΕ

Δίπλα στα ενετικά τείχη, στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, τις Τετάρτες από 13 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου προβάλλονται βραβευμένες ταινίες ενώ οι Δευτέρες αποκτούν μουσική ταυτότητα.

Ολα αυτά από το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» το οποίο με την στήριξη του Δήμου Λευκωσίας διοργανώνει και φέτος το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω, με υπαίθριες καλοκαιρινές προβολές. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει και μια ιδιαίτερα μελωδική προσθήκη, καθώς πέραν από τις κινηματογραφικές μας Τετάρτες, στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, τις Δευτέρες το κοινό θα μπορεί να απολαύσει θερινές, μουσικές βραδιές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Λευκωσιάζω» έξι κινηματογραφικές ταινίες και τέσσερις μουσικές βραδιές με κινηματογραφική θεματική, θα δροσίσουν τις νύχτες μας. Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και για τις επόμενες τρεις Δευτέρες, θα παρουσιάζονται ζωντανά, αφιερώματα στον αμερικανικό, γαλλικό, ισπανικό και ελληνικό κινηματογράφο, ενώ τις Τετάρτες από τις 13 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου (με διάλειμμα στις 20 Ιουλίου & 18 Αυγούστου) στα ενετικά τείχη είναι προγραμματισμένες προβολές του Θερινού Σινεμά Λευκωσιάζω.

Όπως δήλωσε η Λεώνη Ορφανίδου, Πρόεδρος του Δικτύου Εθελοντών «Λευκωσιάζω» "ο θεσμός του Δικτύου Εθελοντών Λευκωσιάζω δροσίζει τις καλοκαιρινές βραδιές της πόλης μας και κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας, πλάι στα ενετικά τείχη, στην καρδιά της πόλη μας την Πλατεία Ελευθερίας οι κινηματογραφικές βραδιές θα δώσουν και φέτος το δικό τους στίγμα".

Πρόσθεσε ότι "αφήνοντας στην άκρη όλα αυτά που μας στεναχωρούν και μας προβληματίζουν απολαμβάνουμε βραδιές θερινού σινεμά τις Τετάρτες και νοσταλγικές μουσικές και τραγούδια από τον παγκόσμιο κινηματογράφο τις Δευτέρες".

Σημειώνεται ότι το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω μέσα από την δράση του Θερινού Σινεμά θα στηρίξει φέτος την Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού, διαθέτοντας όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων που θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια των προβολών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση