ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαδικτυακή παράσταση χορού από τη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Η τέχνη βρίσκει και πάλι τον τρόπο να αποτελέσει μέρος της ζωής μας και να εισβάλει στα σπίτια μας

Newsroom K

«Οι σπουδαίοι χορευτές είναι σπουδαίοι όχι λόγω της τεχνικής τους, αλλά λόγω του πάθους τους.» Martha Graham.

Σε μια περίοδο όπου οι παραστάσεις και οι συναυλίες εξακολουθούν να είναι «περιορισμένες» λόγω των μέτρων της πανδημίας, αυτό που μας λείπει πιο πολύ είναι ίσως το χαρμόσυνο φως και η αισιοδοξία των Χριστουγέννων. Η τέχνη βρίσκει και πάλι τον τρόπο να αποτελέσει μέρος της ζωής μας και να εισβάλει στα σπίτια μας.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων διαδικτυακών δράσεων της Λεβεντείου Πινακοθήκης, η τέχνη δηλώνει παρούσα και γεμίζει με νότες αισιοδοξίας τα απογεύματά σας αλλά και με θεάματα που σκορπίζουν τη ζεστασιά των γιορτινών ημερών.

Ο Κλάδος Χορού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσιάζει ζωντανά στη Λεβέντειο Πινακοθήκη ένα χορογραφικό δρώμενο με τις Αυγουστίνα Τρίαρου και Μαρία Χρυσοστόμου, αποτελούμενο από δυο χορογραφίες των Μαρία Καμπέρη και Dara Milovanovic στις 02 Δεκεμβρίου 2020, 18.00. Την χορογραφία θα συνοδεύει ζωντανή μουσική.

Η εκδήλωση θα κινηματογραφηθεί και θα παρουσιαστεί διαδικτυακά μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες και τα κοινωνικά δίκτυα της Λεβεντείου Πινακοθήκης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:00, στις επίσημες ιστοσελίδες και τα κοινωνικά δίκτυα της Λεβεντείου Πινακοθήκης

Facebook: @A. G. Leventis Gallery
Instagram: @agleventisgallery

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση