ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Εσμέ» στο Παττίχειο Λάρνακας, μέρος των εισόδων στους πυρόπληκτους

Στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας θα βρίσκεται η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ Εσμέ, του Σπύρου Περεσιάδη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας θα βρίσκεται η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ Εσμέ, του Σπύρου Περεσιάδη, την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021. Μέρος των εσόδων της παράστασης, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΚ θα διατεθούν προς τους συνανθρώπους μας που πλήγηκαν από τη μεγαλύτερη πυρκαγιά στα χρονικά του τόπου μας στην περιοχή της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας, η οποία άφησε πίσω της τραγικές καταστροφές.

Η Εσμέ του Σπύρου Περεσιάδη είναι ένα έργο για τη δύναμη της αγάπης ανάμεσα σε δύο νέους, ένα Ελληνόπουλο και μια Τουρκοπούλα. Μιας αγάπης που δοκιμάζεται μέσα στο καμίνι της Ιστορίας, μα που στο τέλος υπερνικά όλες τις δυσκολίες που ανακύπτουν και βρίσκει τη δικαίωσή της.

«Με προεξάρχοντες τους δύο πρωταγωνιστές, Χριστίνα Παπαδοπούλου και Προκόπη Αγαθοκλέους, η περίκαλλη υποκριτική –και φωνητική– ομάδα στέργει το σκηνοθετικό σκοπούμενο, γίνεται αγωγός του. Οι ηθοποιοί μεγεθύνουν τους χάρτινους ήρωες για να μπορούν μετά να εμβαθύνουν, να καρυκεύσουν τους χαρακτήρες κινούμενοι πάνω στην κόψη των διαφορετικών υφών, εκεί που η παράδοση συναντά το σύγχρονο». ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΝΙΔΗΣ, Φιλελεύθερος (7.7.2021)

Ταυτότητα παράστασης

Σκηνοθεσία: Μαρίνα Βρόντη
Σκηνικά-Κοστούμια: Γιώργος Γιάννου
Μουσική: Κώστας Κακογιάννης
Στίχοι: Πάμπος Κουζάλης
Κίνηση: Χλόη Μελίδου
Σχεδιασμός φωτισμών: Σταύρος Τάρταρης
Βοηθός σκηνοθέτιδας: Μυρτώ Κουγιάλη

Διανομή: Προκόπης Αγαθοκλέους, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου,
Έρικα Μπεγέτη, Αθηνά Μουστάκα, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Παυλίδου, Ανδρέας Τσουρής, Βασίλης Χαραλάμπους,

Μουσικοί επί σκηνής: Βερόνικα Αλωνεύτου, Κώστας Κακογιάννης, Πάμπος Κουζάλης, Τζόναθαν Μπετίτο, Χαράλαμπος Παντελή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΕΣΜΕ» ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, σε πλήρη συμμόρφωση το υγειονομικό διάταγμα της 13ης Ιουλίου, πληροφορεί το θεατρόφιλο κοινό ότι η είσοδος του κοινού για θεατές άνω των 12 ετών στην παράσταση της Λάρνακας θα επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση και επίδειξη ενός εκ των κατωτέρω πιστοποιητικών καθώς και της πολιτικής ταυτότητας:

α. αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) 72 ωρών
β. αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης (RAPID TEST) 72 ωρών
γ. κάρτα εμβολιασμού (που πιστοποιεί την πραγματοποίηση τουλάχιστον της πρώτης δόσης και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία της)
δ. αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης νοσούντος με COVID, νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα 6 μηνών.

*Ο έλεγχος των πιστοποιητικών θα γίνεται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Οργανισμού πριν από την είσοδο του κοινού στο χώρο του θεάτρου.

Για την ομαλή προσέλευση και προς αποφυγή συνωστισμού, οι θεατές παρακαλούνται θερμά να προσέρχονται έγκαιρα στο θέατρο και να έχουν έτοιμα τα σχετικά έγγραφα πριν από το σημείο ελέγχου.

Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δε διαθέτουν τα απαραίτητηα πιστοποιητικά. Οι θεατές που επιθυμούν επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους καλούνται να ενημερώσουν τα ταμεία του ΘΟΚ το αργότερο 1 ώρα πριν από την ώρα της παράστασης, είτε τηλεφωνικώς στο 77 77 27 17 είτε μέσω e-mail στο boxoffice@thoc.org.cy

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στις 21:00 (προσέλευση: 20:00)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 77 77 27 17, www.thoc.org.cy

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση