ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Σοφία Μουτίδου έρχεται Κύπρο με «Το ασήκωτο Βάρος της Ελλάδος»

Για τρεις απολαυστικές Stand Up παραστάσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για πρώτη φορά στην Κύπρο η ανεπανάληπτη ηθοποιός, stand -up comedian και youtuber Σοφία Μουτίδου με την απολαυστική, και με όλες τις απαντήσεις, stand up παράσταση «Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας» που φέρει την υπογραφή της.

Η Σοφία Μουτίδου μετά τις Soldout παραστάσεις της σε όλη την Ελλάδα έρχεται για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στην Κύπρο αρχές Οκτωβρίου.

Με το μοναδικό ασυγκράτητο χιούμορ της, σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από τη δική της ματιά, στην πιο cool παράσταση του καλοκαιριού που γράφει και εκτελεί η ίδια, απαντώντας μεταξύ άλλων γιατί… η χώρα του «φέρε μια απ’ όλα » πάντα θα μας αφήνει άφωνους!

Περισσότερες Πληροφορίες 

Πότε/Πού:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - 1 Οκτωβρίου 2021 στη Σχολή Τυφλών,
ΛΑΡΝΑΚΑ - 2 Οκτωβρίου 2021 στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας 
ΛΕΜΕΣΟΣ - 3 Οκτωβρίου 2021 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 99786407

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:00) και η προπώληση είναι με βάση το 75% της χωρητικότητας των θεάτρων προσκομίζοντας ένα από τα πιο κάτω κατά την προσέλευση: Πιστοποιητικό Εμβολιασμού covid-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και να έχουν παρέλθει τρεις βδομάδες ή αποδέσμευση από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών. Για άτομα εώς 15 ετών με προσκόμιση αρνητικού rapid/pcr test με ισχύ 72 ωρών.

Εισιτήρια Zone A €25 και Zone B €20 προπωλούνται μέσω της SoldOut Tickets online στο www.SoldOutTicketBox.com καθώς και σε όλα τα καταστήματα του δικτύου Stephanis παγκύπρια (επιπλέον στο ταμείο του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού για την παράσταση της Λεμεσού).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση