ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέες παραστάσεις για την συγκλονιστική «Μακρόνησο»

Ένα έργο βαθιά ανθρώπινο,του Μιχάλη Παπαδόπουλου σε συνεργασία με τον Θέατρο Αντίλογος

Newsroom K

Με πέντε νέες παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό συνεχίζεται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο το συγκλονιστικό έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου «Μακρόνησος», σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου.

Μετά τα ενθουσιώδη σχόλια του κοινού το οποίο «αναμφισβήτητα δονείται συναισθηματικά από την ιστορία των γυναικών και αποχωρεί από το θέατρο συγκινημένο» , «η Βαλεντίνη, η Μαρία, η Σμαρώ, η Ελένη», κάποιες, από τις χιλιάδες «άγνωστες» πρωταγωνίστριες στον αγώνα των «χαμένων» της επίσημης Ιστορίας, δίνουν συνέχεια στις συγκλονιστικές τους ιστορίες για το κολαστήριο της Μακρονήσου. Οι καθηλωτικές ερμηνείες της Γιάννας Λευκάτη, Μαργαρίτας Ζαχαρίου, Χριστίνας Χριστόφια και Ηλιάνας Κάκκουρα, γεμάτες ένταση, πόνο, αγάπη, με την αλήθεια ενός συγκλονιστικού κειμένου, με ιστορικές αλήθειες που πονάνε και αξίζει να ειπωθούν. Η «Μακρόνησος» είναι ένα έργο βαθιά ανθρώπινο, με ηρωίδες απλές γυναίκες που πίστεψαν στο δίκαιο, σε ένα καλύτερο κόσμο και που καλέστηκαν να αντιμετωπίσουν τη σκληρότητα ενός απάνθρωπου συστήματος.

 «Η Βαλεντίνη, η Μαρία, η Σμαρώ, η Ελένη», κάποιες, από τις χιλιάδες «άγνωστες» πρωταγωνίστριες στον αγώνα των «χαμένων» της επίσημης Ιστορίας.

 

Συντελεστές

Συγγραφέας: Μιχάλης Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Αλεξία Παπαλαζάρου
Μουσική: Γιώργος Κάρβελλος
Σκηνικά και κοστούμια: Μαρίζα Παρτζίλη
Σχεδιασμός Φωτισμού: Σταύρος Τάρταρης
Επί σκηνής: Γιάννα Λευκάτη, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Χριστίνα Χριστόφια, Ηλιάνα Κάκκουρα

 

Πληροφορίες

Πότε/Πού: Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 20:30, Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 19:00, Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20:30, Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 19:00, Λευκωσία: Flea Theatre - Γιάννη Κορομία 2, Καϊμακλί και στη Λεμεσό τηνΤετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 20:30, Τεχνοχώρος ΕΘΑΛ

Επικοινωνία/κρατήσεις: Τηλέφωνο 99 251331 https://www.ethal.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση