ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«SAY YES!»: Περφόρμανς από την Eύη Δημητρίου / Ομάδα Εν δράσει

Σε συνεργασία με τους performers Ελευθερία Σωκράτους & Bas van der Brek που θα βρίσκονται επί σκηνής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Όπως λέει και το σχετικό με την παράσταση δελτίο Τύπου: «SAY YES! Προσκαλούμεν σας εγκάρδια να πείτε "Ναι!" στην πρόσκλησή μας να έρτετε σε τούτην την παράσταση. Πέτε "ΝΑΙ!" Επεράσαμεν πολλύν τζ̆αιρόν με το να λέμεν "όι" στους άλλους, να λέμεν "όι" για να βάλουμεν τα όριά μας, να λέμεν "όι": κανεί πκιον. Τζ̆αι για έναν καλόν λόγον. Ταυτόχρονα, εμεγαλώσαμεν μες στον φόον, να λέμεν "ναι" στον εαυτό μας. Να λέμεν "ναι" στους πιο βαθκιούς μας πόθους. Να λέμεν "ναι" σε ό,τι μας ευχαριστά. Τζ̆αι τούτον προσδοκά αλλαγήν. Το "Πέτε ναί!" είναι μια πρόσκληση, σε μορφή παράστασης της Εύης Δημητρίου για να νιώσετε ήνταμπου σημαίνει να λέτε "ναι" στον εαυτό σας».

 

Συντελεστές

Χορογραφία: Εύη Δημητρίου, σε συνεργασία με τους περφόρμερ: Ελευθερία Σωκράτους, Bas van der Brek.

Σε συζήτηση με τον: Παύλο Κουντουριώτη. Σχεδιασμός φωτισμού: Aleksandar Jotovik. Καλλιτεχνικός συνεργάτης: Μιχάλης Παπαμιχαήλ. Επιμέλεια Κοστουμιών: Κρήστια Μιχαηλίδου. Γραφικά: Δέσποινα Καννάουρου. Υπεύθυνος Παραγωγής: Άντης Ιακώβου. 

Παραγωγή: Ομάδα  Εν Δράσει. Χορηγός: Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υφυπουργείου Πολιτισμού, με την υποστήριξη της Στέγης Σύγχρονου Χορού Λεμεσού τζ̆αι του Πολυχώρου Συνεργείου.

 

Πληροφορίες

Πότε/πού: 21 & 22 Νοεμβρίου 2022, Πολυχώρος Συνεργείο, οδός Ελευθερίας 91, Λεμεσός, ώρα 8:30 μ.μ.

Για κρατήσεις: 99349716

Διαδικτυακή Πώληση: http://www.eviedemetriou.com/book-tickets/ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση