ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υφυπουργός Πολιτισμού: Συναντήσεις με επικεφαλής διπλωματικών αποστολών στην Κύπρο

Σύμφωνα με αναρτήσεις του ιδίου σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ΚΥΠΕ

Σειρά χωριστών συναντήσεων με επικεφαλής διπλωματικών αποστολών στην Κύπρο είχε τις τελευταίες μέρες ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Γιάννης Τουμαζής.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αναρτήσεις του ιδίου σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Υφυπουργός, συναντήθηκε με τους Πρέσβεις της Αιγύπτου, Amr Hamza, της Ινδίας, Madhumita Hazarika Bhagat, του Ισραήλ, Oren Anolik και της Ολλανδίας, Elke Merks-Schaapveld.

Για τη συνάντησή του με τον Πρέσβη της Αιγύπτου ο Υφυπουργός Πολιτισμού αναφέρει ότι «αναπτύσσοντας τον πολιτισμό μας, ενισχύουμε τους πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας».

Για τη συνάντηση με την Πρέσβειρα της Ινδίας ο κ. Τουμαζής γράφει ότι «φέρνουμε στο προσκήνιο τις κοινές πολιτιστικές μας αξίες» ενώ για τη συνάντηση με τον Πρέσβη του Ισραήλ, ο Υφυπουργός, αναφέρει ότι «ενδυναμώνουμε τις πολιτιστικές σχέσεις ανάμεσα στις χώρες μας».

Τέλος για τη συνάντησή του με την Πρέσβειρα της Ολλανδίας ο Γιάννης Τουμαζής αναφέρει ότι «οδεύουμε προς τη δημιουργία συνέργιας μεταξύ Κύπρου και Ολλανδίας».

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση