ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παραμονή Χριστουγέννων, η «Καθημερινή» μάς κάνει το πιο γλυκό δώρο για τα Χριστούγεννα

Ένα πλήρες συνταγολόγιο με τα 50 καλύτερα γιορτινά γλυκίσματα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Αυτά θα είναι τα πιο γλυκά Χριστούγεννα της ζωής μας!

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Τα γλυκά των Χριστουγέννων» και την έκδοση επιμελείται η ομάδα του «Γαστρονόμου». Γεμάτο πολύτιμη γνώση, τεχνικές και μυστικά νοστιμιάς, περιλαμβάνει

50 συνταγές για ελληνικά και ξένα γιορτινά γλυκά. Τις συνταγές υπογράφουν 18 Έλληνες ζαχαροπλάστες και μάγειρες, από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς τους. Εκτός από τις συνταγές των pastry chefs, θα βρούμε και κάποιες που προέρχονται από παλαιότερες καταγραφές του «Γαστρονόμου» κι έχουν ιστορία γενεών πίσω τους.

Είναι μια ανυπέρβλητη συλλογή με τα πιο γνωστά, τα πιο εμβληματικά χριστουγεννιάτικα γλυκά. Τα κλασικότερα των κλασικών από τις παραδόσεις όλου του κόσμου! Πανετόνε και στόλεν, βασιλόπιτα-τσουρέκι, μπισκότα τζίντζερμπρεντ, χριστουγεννιάτικοι κορμοί αλλά και δίπλες, μπακλαβάς, μον μπλαν, πάβλοβα…

Αυτό το βιβλίο δεν απευθύνεται στον μοναχικό αναγνώστη. Είναι ένα κάλεσμα σε δράση και με κάθε του σελίδα μας προσκαλεί να μπούμε λίγο πιο μέσα στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής.

Το βιβλίο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων» κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων. Μαζί και ο Πρωτοχρονιάτικός ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, Κ και New York Times.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση