ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

5 φωτογραφίες που θα σε πείσουν να βγεις από το σπίτι το Σ/Κ

5 ιδέες για να βγεις από το σπίτι το Σαββατοκύριακο

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το φθινόπωρο έχει μπει και επίσημα και ζούμε πλέον με διάφορα σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία, παρόλο που ως επί το πλείστον είναι ακόμα καλοκαίρι στην Κύπρο. Αν ο καιρός σε μπερδεύει και θέλεις να μείνεις σπίτι, βρήκαμε 5 φωτογραφίες από Instagrammers της Κύπρο που ίσως σου αλλάξουν γνώμη.

Δεν χρειάζεται να κάνεις μεγάλες διαδρομές αν είσαι Λευκωσία. Αγάπαμε τις γειτονιές της παλιάς πόλης, εντός των τειχών. Μπορείς να βγεις για έναν περίπατο στην παλιά πόλη, μια βόλτα ανάμεσα στα σπίτια της Παλιάς Λευκωσίας και να απολαύσεις καφέ σε ένα από τα διάφορα στέκια.

@theislanderstories

Από την άλλη μπορεί να θέλεις μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να επισκεφτείς τον φάρο στα Περβόλια, να περπατήσεις στον πεζόδρομο έχοντας θέα την θάλασσα και, φυσικά, τον φάρο να συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό.

@antonisioa

Αν επιμένεις στη θάλασσα, οι σπηλιές στην περιοχή του Governor's Beach είναι πανέμορφες για να τις ανακαλύψεις. Κάνε το φθινοπωρινό σου μπάνιο συνδυάζοντας την απομόνωση και την ηρεμία. Αν μη τι άλλο είναι και Instagrammable.

@deviataikin

Σε περίπτωση που αναζητάς λίγο περισσότερη περιπέτεια, δοκίμασε να περπατήσεις στο Κάβο Άσπρο στο Πισσούρι. Μονοπάτι που σε πάει πάνω σε σχηματισμένους βράχους, λίγο επικίνδυνο για παιδιά αλλά μια ενδιαφέρουσα διαδρομή για ενήλικες. Επίσης, το σκηνικό είναι αρκετά ιδιαίτερο με τους λευκούς βράχους και την γκρίζα άμμο.

@moreeli_

Τέλος, αν θέλεις απλώς να πας εκδρομή, μπορείς να επιλέξεις τα διαχρονικά Λεύκαρα. Ούτως ή άλλως είναι αγαπημένη επιλογή για εκδρομές του Σαββατοκύριακου, και δικαιολογημένα αφού θα γεμίσεις εικόνες περπατώντας στα σοκάκια.

@fashioninsuitcases

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση