ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Digital Agenda 19 Summit: Ο επενδυτικός διευθυντής του ASOS, Daniel Bobroff, στην Κύπρο

Για πάνω από δύο δεκαετίες, πρωτοστάτησε ως επιχειρηματίας και επενδυτής στον τομέα της διαφήμισης εντός των βιντεοπαιχνιδιών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«How to tell a story» είναι το ερώτημα που θέτει ο τεχνολογικός οραματιστής Daniel Bobroff που πιστεύει στη δύναμη του game changing. Είναι ιδρυτής και CEO της FashionTechinc, πρώην ιδρυτής και επενδυτικός διευθυντής του κορυφαίου καταστήματος λιανικών πωλήσεων μόδας ASOS, ο οποίος ηγήθηκε της εταιρείας στους τομείς της έρευνας και των επενδύσεων, στο τμήμα των επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Για πάνω από δύο δεκαετίες, πρωτοστάτησε ως επιχειρηματίας και επενδυτής στον τομέα της διαφήμισης εντός των βιντεοπαιχνιδιών, δημιούργησε παιχνίδια με υψηλές πωλήσεις και έγινε ηγέτης στον τομέα της λιανικής τεχνολογίας μόδας. Η στενή επαφή του με τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών οδήγησε τον Bobroff στη δημιουργία του Deibus Studios, που εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους εκδότες βιντεοπαιχνιδιών ακραίων αθλημάτων με παιχνίδια για PlayStation, Xbox και Nintendo επιτυγχάνοντας πωλήσεις άνω των 50 εκατομμυρίων τεμαχίων. Ο Daniel Bobroff έχει ιδρύσει, επενδύσει και καθοδηγήσει εταιρείες σε διάφορους τομείς καινοτόμων τεχνολογιών, όπως η εικονική πραγματικότητα, οι εφαρμογές για κινητά, το ηλεκτρονικό εμπόριο και η τεχνολογία της διαφήμισης.

Ένας από τους πιο περιζήτητους διεθνείς ομιλητές που πρόσφατα έχει δώσει ομιλίες για εταιρείες όπως Retail Institute, Salesforce, Google και Facebook, ο Daniel Bobroff θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 15-16 Οκτωβρίου για το 2ο Digital Agenda 19 Summit που θα αναδείξει και θα συζητήσει τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή και περιφερειακή οπτική: Την προσπάθεια για ένα καλύτερο και δικαιότερο διαδίκτυο, την ανθρώπινη πλευρά των δεδομένων, τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινότητα και στα μέσα επικοινωνίας, τις τεχνικές σχεδιασμού και την ανάπτυξη εφαρμογών παγκοσμίου επιπέδου, την παράλληλη (viral) επικοινωνία, όπως αυτή διαμορφώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επανάσταση που φέρνει η ηλιακή ενέργεια και τη σημασία της ανάπτυξης υποδομών 5G και broadband για τη διασυνδεσιμότητα συσκευών και μέσων μεταφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.digitalagendacy.com/

Digital Agenda Cyprus Summit
Tρίτη 15-Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Μουσείου, Λευκωσία

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στη μεγάλη στήριξη της Cyta. Ευχαριστούμε επίσης την Τράπεζα Κύπρου, την Deloitte και τη Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά/ ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ και RISE.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση