ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O Αsif Sadiq στο συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit 2020

Η οργανωτική επιτροπή του 3ου Digital Agenda Cyprus Summit 2020 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ένα σημαντικό ομιλητή στο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Asif Sadiq είναι επικεφαλής του Παγκόσμιου Τμήματος Ετερογένειας και Ενσωμάτωσης της Adidas. Πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο ειδήμονα στους τομείς της ετερογένειας και ενσωμάτωσης, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην επίτευξη επιχειρησιακών και στρατηγικών στόχων.

Κατέχει ηγετικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο, ως ένας ένθερμος και εμψυχωτικός κύριος ομιλητής, με την ικανότητα να δημιουργεί ένα περιβάλλον ενσωμάτωσης και ενδυνάμωσης για όλους. Παράλληλα είναι συγγραφέας. Ο Asif είναι βασικός παράγοντας στην υλοποίηση δραστηριοτήτων και προγραμμάτων Ετερογένειας και Ενσωμάτωσης (D&I), καθώς και στη διασύνδεση ενδιαφερόμενων μερών σε εταιρείες, ως προς την οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων.

Έχει λάβει μια σειρά από επαίνους για το έργο του, όπως το «Mosaic (Prince's Trust) Award» για θέματα καθοδήγησης, το βραβείο «Αστυνομικού της Χρονιάς», το βραβείο «Δημοσίου Υπαλλήλου της Χρονιάς», το υψηλού κύρους «Asian Professional Award», αλλά και το εμβληματικό «Head of Diversity Award» στα βραβεία European Diversity.

Ο ίδιος τιμήθηκε επίσης το 2017, κατά τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, με το αστέρι του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (MBE) για τις υπηρεσίες του στην Αστυνομία και τις Κοινότητες του Ηνωμένου Βασιλείου. Παράλληλα, είναι μέλος της Συντεχνίας Επαγγελματιών Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Guild), της «The Worshipful Company of Security Professionals» και «Freeman of the City».

Στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής του Τμήματος Ετερογένειας, Ενσωμάτωσης και Συμμετοχής στον όμιλο «The Telegraph Media Group», ενώ προηγουμένως ήταν επικεφαλής στο Τμήμα Ετερογένειας και Ενσωμάτωσης της εταιρείας EY Financial Services. Ακόμη, διετέλεσε επικεφαλής του Τμήματος Ισότητας, Ετερογένειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Αστυνομία του Λονδίνου.

Είναι επί του παρόντος διοικητικός συνεργάτης στο «St George's House» του «Windsor Castle», κριτής σε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων CIPD, BIMA Awards, Personnel Today Awards και του Lord Mayor's Dragon Awards.

Ταυτόχρονα είναι πρεσβευτής της ομάδας μνήμης της Σρεμπρένιτσα «Remembering Srebrenica», μέλος της APPG (Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας) κατά των Εγκλημάτων Μίσους, ειδικός σύμβουλος στη φιλανθρωπική οργάνωση Penny Appeal, εκπαιδευτής του «Γραφείου Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του ΟΑΣΕ και ειδικός λοχίας στην Αστυνομία του Λονδίνου.

Το 3ο Digital Agenda Cyprus Summit 2020

Το 3ο Digital Agenda Cyprus Summit 2020 έχει ως σκοπό την ανάδειξη και συζήτηση ζητημάτων και ιδιαιτεροτήτων της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα και τις αυξημένων αναγκών για εξειδικευμένη γνώση, σε μια ταχέως εναλλασσόμενη πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις στο πλαίσιο διαφόρων θεματικών, όπως η διαχείριση της συμπεριφοράς των καταναλωτών μετά την «εποχή του κορωνοϊού», η «εκπαίδευση στα όρια», η ανάδυση του κινήματος «Black Lives Matter» και το πώς εκφράζεται πλέον το εταιρικό ήθος. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί το θέμα της επίδρασης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και του δημοκρατικού πολιτεύματος στην εξέλιξη και εξάπλωση θεωριών συνωμοσίας (π.χ. 5G). Κεντρικό ρόλο έχει ξανά η υγεία, με τη συζήτηση να κινείται γύρω από την έρευνα για τον αντίκτυπο των στεροειδών. Ακόμη, θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα του χειρισμού της πανδημίας από την Ευρώπη.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας και περιφερειακής σκηνής στους τομείς της τεχνολογίας, του εταιρικού ήθους, της έρευνας και της καινοτομίας, της καταναλωτικής συμπεριφοράς κ.ά.

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στην στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου της Deloitte και της LOGICOM. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιoυ, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
www.digitalagendacy.com 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

Τέλος ο Internet Explorer το 2022

Τέλος ο Internet Explorer το 2022

Ένας από του πιο δημοφιλείς browser καταργείται οριστικά - Η Microsoft ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2022 ως ημερομηνία λήξης ...
Kathimerini.gr
 |  ΝΕΑ
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 και αύριο 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Σήμερα το Digital Agenda Cyprus Summit

Σημαντικοί ομιλητές θα αγγίξουν θέματα κομβικής σημασίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας
Kathimerini.com.cy
 |  ΝΕΑ